ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ & ΣΠΙΤΙ: Λύσεις Κατοικίας Για Το Νέο Σας Ξεκίνημα (Μεσιτικό – Τεχνικό Γραφείο Μιχάλης Μανδέλας)

189

Η οικία σας θα πρέπει να είναι λειτουργική, ζεστή και φιλόξενη. Αποτελεί το καταφύγιο σας για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ως νεόνυμφο ζευγάρι θα πρέπει ο προσωπικός σας χώρος να σας εκφράζει και να σας αντιπροσωπεύει 100%.

Το Μεσιτικό – Τεχνικό Γραφείο Μιχάλης Μανδέλας, βρίσκεται δίπλα σας για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή. Με τεχνικές που ξεχωρίζουν και θα χαρίσουν στον προσωπικό σας χώρο την πολυτέλεια που επιθυμείτε. Δημιουργεί από την αρχή το διαμέρισμα ή την μονοκατοικία σας, με design και αισθητική που ξεχωρίζουν.

Για τον ίδιο κάθε νέο σπίτι είναι και μία νέα πρόκληση, καθώς θα πρέπει να εναρμονίζεται στην φιλοσοφία και στο στυλ του κάθε ζευγαριού.

Η

Υλικά και συνθέσεις ιδανικές για εσάς 

Τα έργα του ξεχωρίζουν τόσο για τον σχεδιασμό, αλλά και για τις τεχνικές που χρησιμοποιεί. Ο ίδιος αποτελεί σημείο κατατεθέν για κάθε νέο ζευγάρι που επιθυμεί να ανανεώσει τον χώρο του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή έμπνευσης του εκτός, από την εμπειρία και τις γνώσεις αποτελούν η προσωπικότητα, αλλά και ο χώρος κάθε νεόνυμφου ζευγαριού. Αυτό που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση κάθε έργου είναι, το ζευγάρι να έχει κατασταλάξει στην εποχή και στο στυλ που επιθυμεί να βρίσκεται ο χώρος του.

Στόχος του είναι να δημιουργήσει τον πιο φιλόξενο χώρο για εσάς και του αγαπημένους σας ανθρώπους με τα στοιχεία και την αισθητική που σας αντιπροσωπεύει. Στο καθιστικό του νέου σας σπιτιού θα ζήσετε τις πιο χαλαρωτικές στιγμές της ζωής σας, αλλά και τις πιο ξεχωριστές με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανακαίνιση του σπιτιού σας, επισκεφθείτε το Μεσιτικό – Τεχνικό Γραφείο Μιχάλης Μανδέλας επί της οδού Παύλου Μελλα, 24 ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 23210 52514, για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες του δικού σας σπιτιού και να σας προτείνει λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες, τη χρήση και τις επιθυμίες σας.