Οι Ομορφότερες Φθινοπωρινές Γαμήλιες Τούρτες

2892

Το Φθινόπωρο είναι μία ιδιαίτερα γοητευτική εποχή. Παρά το γεγονός ότι οι γάμοι είναι κάπως περιορισμένοι.

Στην πραγματικότητα αυτή η εποχή σου δίνει απίστευτες εμπνεύσεις για μία μοναδική διοργάνωση γάμου. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τις πιο όμορφες φθινοπωρινές γαμήλιες τούρτες!

Τα λουλούδια της εποχής επιβάλλονται

Τα λουλούδια, θεωρούνται διαχρονικός στολισμός για τις γαμήλιες τούρτες. Δημιουργούν την αίσθηση της σιγουριάς καθώς το αποτέλεσμα είναι πάντα όμορφο και εντυπωσιακό. Το Φθινόπωρο ως εποχή, έχει μία γοητευτική παλέτα χρωμάτων, που αν την εκμεταλλευτείς το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Χρησιμοποίησε φθινοπωρινά λουλούδια, για να στολίσεις την γαμήλια τούρτα σου. Τα σκούρα και γήινα χρώματα, θα ταιριάξουν μοναδικά με το λευκό της τούρτας και οι αντιθέσεις αναμφισβήτητα θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Υπέροχη φθινοπωρινή γαμήλια τούρτα με λουλούδια
Φθινοπωρινή Γαμήλια Τούρτα με λουλούδια
Φθινοπωρινή Γαμήλια Τούρτα με λουλούδια

Τα φρούτα θα κάνουν τη διαφορά

Σκέφτηκες ποτέ πως ο καρπός ενός φρούτου θα απογείωνε την γαμήλια τούρτα σου; Εάν σκοπεύεις να παντρευτείς το φθινόπωρο σκέψου το και τόλμησέ το. Τα σκούρα χρώματα από καρπούς όπως τα μύρτιλλα, μπορούν να δημιουργήσουν απίθανους συνδυασμούς και να απογειώσουν την τούρτα σου.

Δε χρειάζονται περαιτέρω υπερβολές. Μπορείς να κινηθείς σε αποχρώσεις του καρπού και να προσθέσεις κάποια άνθη. Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται, επομένως είναι δεδομένο πως η γαμήλια τούρτα σου θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Φθινοπωρινή γαμήλια τούρτα με μούρα και αγριόσυκα
Φθινοπωρινή γαμήλια τούρτα με καρπούς φρούτων

Gold touch για να απογειώσεις την τούρτα σου

Το χρυσό είναι αναμφισβήτητα ένα χρώμα που τονίζει το prestige και την αίγλη του γάμου. Δώσε την ένταση που αξίζει στην γαμήλια τούρτα σου χρησιμοποιώντας έντονα το χρυσό στοιχείο. Μην ξεχνάς πως η ζεστή του απόχρωση, ταιριάζει απόλυτα με τις αποχρώσεις του φθινοπώρου.

Ακόμα, μπορείς να τολμήσεις προτιμώντας μία τούρτα με έντονο χρώμα και χρυσές λεπτομέρειες. Το χρώμα θα αγκαλιάσει την φθινοπωρινή διάθεση με τον γάμο σου και φυσικά θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς της δεξίωσης.

Γαμήλια Τούρτα με χρώμα και χρυσές λεπτομέρειες
Γαμήλια τούρτα με χρυσές λεπτομέρειες

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και:

  1. Γαμήλια τούρτα με χρώμα
  2. Ζαχαροπλαστείο Πολίτικο (τα καλύτερα γλυκά γάμου)
  3. Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό (μία διαφορετική τούρτα γάμου)