Οι Παραμυθένιες Λήψεις Που Αναζητάτε Για Τις Ιδιαίτερες Στιγμές Της Ζωής Σας Από Το Pinhole Studio

509

Το πάθος για την καλύτερη αποτύπωση της εικόνας οδήγησε τον Πάνο Μανωλίτση στην δημιουργία του Pinhole Studio

Συναντήσαμε τον ίδιο στο χώρο του και συζητήσαμε για την μεγάλη του αγάπη για την φωτογραφία, αλλά και την σχέση που έχει με κάθε νέο ζευγάρι που του εμπιστεύεται μερικές από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής του.

¨Ζω και εργάζομαι στην Ελλάδα. Έχω σπουδάσει φωτογραφία, το οποίο ήταν και το όνειρό μου από παιδί! Η πρώτη μου επαφή με την φωτογραφία ήταν σε μικρή ηλικία, όταν έπεσε στα χεριά μου η φωτογραφική μηχανή του πατέρα μου, μια Canon AE-1 Program. Τη στιγμή που μου έδειξε πώς λειτουργεί, ήταν το τελειωτικό χτύπημα και ήξερα τι θα κάνω στη ζωή μου. Με βασικό όπλο το ΦΩΣ, φυσικό ή τεχνητό, δημιουργώ εικόνες αντάξιες των απαιτήσεων κάθε περίστασης.¨

 

 

 

 

 

 

Την πολύτιμη γνώση και έμφυτη καλλιτεχνική ματιά που διαθέτει αποφάσισε να ενσωματώσει και στην γαμήλια φωτογραφία, δημιουργώντας το δικό του Studio που ασχολείται με τη δημιουργική φωτογραφία γάμου και βάπτισης. Η δουλειά του διακρίνεται για τις ατμοσφαιρικές λήψεις, και τα παραμυθένια σκηνικά που δημιουργεί πίσω από τον φακό του!

Η οπτική του σε κάθε γαμήλια φωτογραφία 

Η φωτογραφία είναι τέχνη και το αποτέλεσμα έχει τα στοιχεία του φωτογράφου. Ένας γάμος είναι ένα ξεχωριστό γεγονός που καλούμαι να καλύψω σε βάθος αποτυπώνοντας μέσα από το φακό μου όλα εκείνα τα συναισθήματα που νιώθει το ζευγάρι εκείνη την στιγμή. Όσο πιο ουσιαστικά γνωρίσω τους ίδιους, το στυλ και τον χαρακτήρα τους, τόσο πιο επαγγελματικές και ζωντανές θα αποτυπωθούν στο φακό οι λήψεις. 

Το ζευγάρι θα πρέπει να αισθάνεται οικεία με τον φακό. Ο ρόλος μου σαν φωτογράφος είναι να τους κάνω να νοιώσουν άνετα και ευχάριστα. Πιστεύω ότι είναι θέμα ανθρώπου, αν ο φωτογράφος  είναι άνετος και ευχάριστος τότε μπορεί να το μεταδώσει και στους ανθρώπους που έχει απέναντί του. Έτσι, πάντα πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Το μυστήριο της βάπτισης 

Στην προκειμένη περίπτωση η χαρά μου είναι είναι εξίσου μεγάλη. Η ημέρα της βάπτισης είναι μία γιορτή για τους γονείς, τους συγγενείς, ακόμη και για το ίδιο το παιδί. Πάντα επιδιώκω να αποτυπώσω στο φακό μου από το πρώτο κλάμα του μωρού, έως και την στιγμή που θα μου χαμογελάσει. Στιγμές που θα παραμείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο και θα αποπνέουν γλυκιά νοσταλγία.

Το Pinhole Studio, θα το βρείτε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 32 στις Σέρρες στον 1ο όροφο, αλλά και τηλεφωνικά στο 6947 650 705 και στο email panomphoto@gmail.com. Καθώς και στα social media instagram & facebook Panos Manolitsis \ Pinhole Studio panos_manolitsis_pinholestudio και στο site panosmanolitsis.gr