ΟΜΟΡΦΙΑ: Η Σειρά Environ Που Θα Μεταμορφώσει Την Επιδερμίδα Σου Βρίσκεται Αποκλειστικά Εδώ! (Κική Τσερμεντσέλη Κέντρο Αισθητικής)

0
615

Οι γιορτινές μέρες που διανύουμε είναι κατάλληλες για την προσωπική μας περιποίηση.

Για να δείχνει η επιδερμίδα λαμπερή και υγιής θα πρέπει η περιποίησή της να ξεκινήσει από βάθος και όχι επιφανειακά.

Τα προϊόντα της Environ προσφέρουν θεαματικά αποτέλεσματα στο δέρμα!

Ο διεθνούς φήμης πλαστικός χειρουργός Δρ. Fernandes, καινοτόμησε χρησιμοποιώντας πρώτος σε καλλυντικά προϊόντα αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Α σε υψηλά επίπεδα ισχύος.

Γνώριζε ότι τα καλλυντικά του μέλλοντος θα έπρεπε να περιέχουν ικανές ποσότητες βιταμίνης Α, βιταμίνης C και άλλων αντιοξειδωτικών, για να προστατεύουν το δέρμα από την φθορά που επιφέρει η συνεχώς αυξανόμενη υπεριώδης ακτινοβολία και να προσφέρουν ανάπλαση στο φωτογηρασμένο δέρμα.

Την καινοτόμο αυτή σειρά διαθέτει το Κέντρο Αισθητικής Κική Τσερμεντσέλη. Το πρώτο κέντρο ομορφιάς που προσφέρει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να αποκτήσει το δέρμα της λάμψη και υγιή όψη.

Η φιλοσοφία των προϊόντων 

Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος Environ είναι κατάλληλα για γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών και για όλους τους τύπους δέρματος. Παρασκευάζονται μόνο με συστατικά υψίστης ποιότητας και περιέχουν φρέσκες, ενεργές βιταμίνες. Είναι υπό-αλλεργικά, μη φαγεσωρογόνα και δεν έχουν χρωστικές. Για αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να εξασφαλίζουμε ότι ο πελάτης μας χρησιμοποιεί όσο πιο φρέσκα προϊόντα είναι δυνατό, ώστε να επιτυγχάνονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Προστατευμένη συσκευασία 

Η σύνθεση των προϊόντων περιποίησης δέρματος Environ με ενεργά συστατικά απαιτεί ειδική συσκευασία, για να επιτυγχάνεται η μέγιστη προστασία από το φως και τον αέρα. Η Environ αξιοποιεί την πλέον προηγμένη τεχνολογία συσκευασίας, για να διασφαλίζει άριστες συνθήκες υγιεινής και αποτελεσματικότητας κατά τη διαδικασία συσκευασίας των προϊόντων. Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων Environ είναι σύμφωνες με τα στάνταρ κωδικοποίησης και ετικέτας του Νοτιοαφρικανικού οργανισμού CTFA και του Διεθνούς οργανισμού COLIPA.

Τα προϊόντα της Environ 

  • Skin Essentia Range Βασική σειρά με βιταμίνες  A, C και αντιοξειδωτικά

    Skin Essentia Range
  • Youth Essentia Range Πολυτελής σειρά με βιταμίνες A, C και πεπτίδια
Youth Essentia Range
  • Body Range Σειρά φροντίδας σώματος
Body Range
  • Focus Care Σειρά ενίσχυσης και αναζωογόνησης
Body Range
  • Sun Care Αντηλιακή σειρά με αντιοξειδωτικά
Sun Care

Δραστικά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή

Τα προϊόντα Environ περιορίζουν τις καταστροφικές συνέπειες του σύγχρονου περιβάλλοντος και φροντίζουν την υγεία και την ομορφιά του δέρματος. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, για όλες τις ηλικίες, για άντρες και γυναίκες. Η περιποίηση του δέρματος είναι και ο πρωταρχικός στόχος. Το δέρμα παραμένει νεανικό και απόλυτα υγιές προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και στους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής.

Κλείστε το ραντεβού σας και αποκτήστε την φυσική ανάπλαση που χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Χωρίς επεμβάσεις και μόνο με την χρήση σύγχρονων προϊόντων και μηχανημάτων. Πάντα φιλικά προς το δέρμα και τις ανάγκες του.

Το Κέντρο Αισθητικής Κική Τσερμεντσέλη, θα το βρεις επί της οδού Στρυμώνος 28 62100, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς  (+30) 2321 065 566, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Κεντρο Ιατρικής Αισθητικής – Τσερμεντσέλη Κική & Ξανθοπούλου Νατάσα.