ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Μία Μοναδική Βάπτιση Για Τον Μικρό Απόστολο Με Ένα Θέμα Έκπληξη Που Μας Εντυπωσίασε

0
784

Ο μικρός Απόστολος βαπτίστηκε τη Δευτέρα 9 Απριλίου 2018 στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στις Σέρρες και εμείς σήμερα θα σου παρουσιάσουμε τον ιδιαίτερο στολισμό της βάπτισής του που πραγματικά μας εντυπωσίασε. οργάνωση βάπτισης

Οι γονείς του Μελίνα και Χρήστος επέλεξαν για τον μικρό Απόστολο ως θέμα την εργαλειοθήκη με την οποία κάθε αγοράκι τρελαίνεται να ασχολείται και να παίζει. Έτσι, οργάνωσαν όλη τη βάπτισή του σύμφωνα με αυτό.

Η μέρα φωτεινή και ανοιξιάτικη για τον μικρό Απόστολο, που θα έπαιρνε το όνομά του με την παρουσία συγγενών και φίλων που παρευρέθηκαν σε αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή.

Οι νονοί του Βασίλης και Όλγα έλαμπαν από ευτυχία για αυτό τον τόσο σημαντικό ρόλο που προσκλήθηκαν να αναλάβουν. Να δώσουν το φως και την ευλογία για μία όμορφη και καλότυχη ζωή για χάρη του μικρού Απόστολου.

Την διοργάνωση της βάπτισης ανέλαβε το PRIVE GALA by Melina, που με την τεράστια πείρα και την αγάπη της για το αντικείμενο έδωσε το καλύτερο αποτέλεσμα στο στολισμό της βάπτισης του μικρού Απόστολου.

Λαχταριστά μπισκότα με ζαχαρόπαστα, cupe cakes, ζαχαρωτά, αλλά και μοναδικά φυλαχτά για κάθε καλεσμένο είναι κάποια από τα στοιχεία της βάπτισης που ξεχωρίσαμε. Μαζί με το φόντο μιας υπέροχης εργαλειοθήκης που έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις.

Η ίδια η Μελίνα, άλλωστε, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτε λιγότερο από το τέλειο για τη βάπτιση του μικρού Απόστολου και έτσι δημιούργησε το πιο υπέροχο αποτέλεσμα που μας χάρισε ακόμη μεγαλύτερη έμπνευση και φαντασία.

Πάμε να πάρουμε μία γεύση από αυτή την ιδιαίτερη ημέρα!

Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala
Prive Gala

Το Prive Gala μπορείτε να βρείτε επί της οδού Βασιλέως Βασιλείου 32, Σέρρες και τηλεφωνικά στο 23210 55222 ή 6932548547, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebook PRIVE GALA by Melina.