ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Η Βάπτιση Της Μικρής Άννας Που Μας Μάγεψε Με Την Υπογραφή Του Prive Gala

0
619

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας γλυκός και εξίσου καλοκαιρινός μήνας. Η βάπτιση που θα δούμε σήμερα κυριολεκτικά μας μάγεψε. 

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Και Αγίας Κυριακής η μικρή Άννα πήρε το όνομά της και τη φώτιση για μία όμορφη και ευτυχισμένη ζωή.

Οι γονείς της, Γιάννης και Φένια Λούλατζη έλαμπαν από χαρά για αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή για την μικρή τους κόρη. Η νονά της Θεοδώρα Τσερμεντσέλη, μόλις 8 ετών, ανέλαβε αυτόν τον σημαντικό ρόλο. Το ρόλο της νονάς και φίλης μετέπειτα της νεοφώτιστης. Καθώς θα είναι αυτή που θα της δώσει τα εφόδια και τις συμβουλές σε ό, τι χρειαστεί σε όλη τη μετέπειτα ζωή της.

Την οργάνωση της βάπτισης, φυσικά, ανέλαβε το η υπεύθυνη Μελίνα Κορακίδου και το Prive Gala. Πετυχαίνοντας αυτό που πραγματικά επιθυμούσαν οι γονείς για τη μικρή τους πρωταγωνίστρια.

Για τα λαχταριστά γλυκίσματα της βάπτισης φρόντισε η Δώρα Μπέσσα, ενώ τα περίτεχνα  μαρτυρικά ήταν από την Celfie and CO. Τα ρούχα της μικρής Άννας πηγαίνοντας στο μυστήριο αλλά και το βαπτιστικό της φόρεμα ήταν της ελληνικής εταιρίας VINTE LI. Μία εταιρεία που έχει σε αποκλειστικότητα το Prive Gala στην πόλη των Σερρών. Ενώ τα παπουτσάκια της ήταν της ελληνικής εταιρίας BABYWALKER. Το πακέτο της βάπτισης από την άλλη, ήταν μία πρωτότυπη και ιδιαίτερη ιδέα. Ένα θρανίο που κάθε παιδικό δωμάτιο χρειάζεται, από τη συλλογή της Έλενας Μανάκου

Τα χρώματα του γκρι και του ροζ κυριαρχούσαν στο χώρο. Ενώ τα αστέρια έδιναν μία λάμψη που έκανε τον στολισμό ακόμη πιο λαμπερό.

Κρίνοι, κορδέλες και επιλεγμένα υφάσματα για το σετ της μικρής Άννας ολοκλήρωναν το συγκλονιστικά παραμυθένιο σκηνικό.

Απολαύστε αυτή τη βάπτιση του Σεπτέμβρη και μαγευτείτε ελεύθερα!

Prive Gala-Μπουφές υποδοχής
Prive Gala-Γλυκίσματα
Prive Gala-Μπομπονιέρες
Prive Gala-Αναμνηστικά
Prive Gala-Αναμνηστικά
Prive Gala-Δώρα καλεσμένων
Prive Gala-Μαρτυρικά
Prive Gala-Προσκλητήριο
Prive Gala-Κουτί ευχών
Prive Gala-Κάρτες ευχών
Prive Gala-Βαπτιστικό πακέτο
Prive Gala-Βαπτιστικό φόρεμα
Prive Gala-Βαπτιστικά παπούτσια
Prive Gala-Πακέτο βάπτισης
Prive Gala-Βαπτιστικά
Prive Gala-Προίκα μωρού
Prive Gala-Στολισμός κολυμπήθρας
Prive Gala-Τραπέζι υποδοχής
Prive Gala-Ευχές

Το Prive Gala, μπορείτε να βρείτε επί της οδού Βασιλέως Βασιλείου 32, Σέρρες, και τηλεφωνικά στο 23210 55222 ή 6932548547, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebook Prive Gala.