ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ – ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Όλες Οι Νέες Τάσεις Για Τους Πιο Ευφάνταστους Στολισμούς (Άνθη – Φυτά Θέμης)

703

Αντικρίζοντας κανείς τη δουλειά του Άνθη – Φυτά Θέμης αντιλαμβάνεται πως η υψηλή αισθητική έχει τον πρώτο λόγο. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ – ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Άλλωστε η αγάπη της για την τέχνη και η δύναμη της δημιουργίας την ώθησαν να ασχοληθεί με τη διακόσμηση γάμων και βαπτίσεων. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ – ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Συναντήσαμε την Άννα Αθανασιάδου στον χώρο της, στις Σέρρες και μιλήσαμε για τις νέες τάσεις γάμων και βαπτίσεων για το καλοκαίρι του 2020.

Τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει 

Η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας. Σκοπός μας είναι να έχουμε ένα άρτιο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με το στυλ του κάθε ζευγαριού. Κάθε ανάγκη πάντοτε μας οδηγεί και σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, διότι ακούμε τον καθένα ξεχωριστά. Η έμπνευση και η επιρροή από τα trends που κυριαρχούν μας βοηθούν να δημιουργούμε τα πιο ιδιαίτερα αποτελέσματα. Πάντα σύμφωνα με το bugdet του ζευγαριού.

Οι τάσεις για το καλοκαίρι του 2020

Οι τάσεις αλλάζουν κάθε χρόνο και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στους γάμους, αλλά και στις βαπτίσεις. Φέτος ξεχνάμε τα μονόχρωμα και εντυπωσιάζουμε με floral. Ακόμα και αν θέλετε να είστε safe και να χρησιμοποιήσετε τα pastel χρώματα που αναδείχτηκαν πολύ τολμήστε να δώσετε μια πινελιά έντονου χρώματος, για περισσότερη λάμψη. Επίσης, οι απεικονίσουν των αγαπημένων ηρώων των μικρών μας φίλων είναι και φέτος μία τάση που αγαπάμε να δημιουργούμε.

Το σημαντικό είναι να υπάρχει ισορροπία και απλότητα στο αποτέλεσμα. Όποιο trend και αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε, να θυμάστε ότι πρέπει να συνάδει με την προσωπικότητά σας. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσετε ένα άψογο αποτέλεσμα που θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους σας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικό σας γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το ανθοπωλείο Άνθη-Φυτά Θέμης επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 21 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 98884, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook Ανθοπωλείο ΘΕΜΗΣ.