Οργανώστε Την Δεξίωση Των Ονείρων Σας Στο Philippos Xenia Hotel

4

Το Philippos Xenia Hotel αποτελεί τον απόλυτο exclusive & luxurious wedding προορισμό! Ένα από τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα του Philippos Xenia Hotel είναι η τοποθεσία του.

Σε απόσταση μόλις 200μ. από το κέντρο της πόλης των Σερρών. Σε περιβάλλον διακριτικής και προσιτής πολυτέλειας, σε μία ζεστή ατμόσφαιρα που συνδυάζει την αυθεντική φιλοξενία με την κομψότητα και την απλότητα.

Συναντήσαμε την Γενική Διευθύντρια κ. Στέλλα Κιουτσιούκη η οποία μοιράστηκε μαζί μας την αγάπη και τα μυστικά με τα οποία που προσεγγίζει κάθε νέο ζευγάρι. Είτε για μία ρομαντική δεξίωση γάμου είτε για την παραμυθένια βάπτιση του παιδιού τους.

Πολυτελές Χώροι 

Το εστιατόριο, αλλά και το rooftop βρίσκετε στη διάθεσή σας για να τα διαμορφώσετε ακριβώς όπως έχετε φανταστεί. Ροτόντες και μακρόστενα τραπέζια μπορούν να τοποθετηθούν σε όποια διάταξη επιλέξετε, δημιουργώντας cozy και οικεία ατμόσφαιρα. Η έμπειρη και πάντα πρόθυμη ομάδα του ξενοδοχείου έχει την τεχνογνωσία και τη διάθεση να δημιουργήσει ειδικά γαμήλια πακέτα, προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις σας.

Εκλεπτυσμένες Γεύσεις 

Το φαγητό είναι ζήτημα προσωπικού γούστου και αυτό το σέβονται απόλυτα στο Philippos Xenia Hotel. Γι’ αυτό και προσφέρουν μια ευρεία γκάμα γευστικών επιλογών, στις οποίες φρέσκα και αγνά προϊόντα της ελληνικής γης συνδυάζονται στα πιάτα μιας διεθνούς κουζίνας, δημιουργώντας ευφάνταστα και άρτια από κάθε άποψη μενού. Γεύσεις που προσαρμόζονται στις γευστικές απαιτήσεις κάθε ζευγαριού.

To Philippos Xenia Hotel, θα το βρείτε επί της οδού Αγίας Σοφίας 1, Σέρρες, καθώς και στο τηλέφωνο  23210 99360, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Philippos Xenia Hotel.