Ο Απόλυτος Φθινοπωρινός Γάμος Από Την Μαριάνθη Και Το Χρήστο

0
867

Ένας υπέροχος φθινοπωρινός γάμος, μία εποχή με χρώματα παραμυθιού σε ένα setting, που διώχνει το παλιό και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σας ζωής. 

Έναν τέτοιο γάμο θα δούμε σήμερα, το γάμο της Μαριάνθης και του Χρήστου, οι οποίοι επέλεξαν να ενώσουν τις ζωές τους στις 18 Νοεμβρίου 2017, στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου στις Σέρρες.

Το ζευγάρι πραγματικά έλαμπε από ευτυχία, ενώ οι καλεσμένοι που ήταν παρόντες σε εκείνη την τόσο ιδιαίτερη ημέρα μαζί με τους γονείς του ζευγαριού, ήταν πολύ χαρούμενοι και συγκινημένοι. Το ίδιο συνέβη και με την κουμπάρα τους, Κική Θεοδωροπούλου, η οποία ήταν δίπλα τους σε κάθε στιγμή.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο ολόλευκο νυφικό που επέλεξε για εκείνη την ημέρα. Το φόρεμα της Μαριάνθης είχε Α γραμμή, ενώ η δανδέλα έντυνε ολόκληρο το πάνω μέρος και έσβηνε προς τα κάτω. Τα μαλλιά της παρέμειναν μαζεμένα ώστε να αναδειχθεί κάθε λεπτομέρεια του νυφικού.

Την φωτογράφηση, ανέλαβε το φωτογραφείο Foto klik αποτυπώνοντας χιλιάδες συναισθήματα σε κάθε κλικ του! Αλήθεια εσύ δεν έχεις ενθουσιαστεί; Εμείς πάρα πολύ!

γάμος
Foto klik
γάμος
Foto klik
γάμος
Foto klik
γάμος
Foto klik
γάμος
Foto klik
γάμος
Foto klik
γάμος
Foto klik
γάμος
Foto klik
γάμος
Foto klik
γάμος
Foto klik
γάμος
Foto klik
γάμος
Foto klik

H Μαριάνθη και o Χρήστος μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals 
WEDDING PHOTOGRAPHY: Foto klik