Παιδικές Τούρτες Γενεθλίων Πραγματικά Έργα Τέχνης

8811

Τα παιδιά είναι οι πιο απαιτητικοί «πελάτες», όταν έρθει η πιο σημαντική μέρα της χρονιάς: τα γενέθλιά τους! Έτσι οι παιδικές τούρτες των γενεθλίων τους θέλουν να είναι πραγματικά έργα τέχνης. 

παιδικές τούρτες γενεθλίων

Φυσικά, δεν γίνεται να μην τα γιορτάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η τούρτα παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και μπορεί είτε να απογοητεύσει το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ή να εντυπωσιάσει το ίδιο τους λιλιπούτειους και μη, καλεσμένους, όπως ακριβώς έγινε και στην περίπτωση της Γεωργίας.

παιδικές τούρτες γενεθλίων

Αυτό φαίνεται να έχουν αντιληφθεί πολλοί γονείς, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν το παιδί τους. Φυσικά, όχι μόνοι τους, αλλά με τη βοήθεια του “ταλαντούχου” Ζαχαροπλαστείου Πολίτικο, που έχει το χάρισμα να μετατρέψει τις τούρτες γενεθλίων σε γλυκά έργα τέχνης. Τελικά, η ζαχαρόπαστα κάνει θαύματα. Τρανό παράδειγμα η τούρτα της Πετρούλας.

παιδικές τούρτες γενεθλίων

Η ζαχαροπλαστική, λοιπόν, σήμερα, μπορεί άνετα να συμπεριληφθεί στις Τέχνες. Το στόλισμα της στρογγυλής τούρτας με φράουλες και σαντιγί. Φαντάζει για τους σημερινούς ζαχαροπλάστες πρωτόγονο καθώς τη θέση του έχουν πάρει η πολύχρωμη σοκολάτα και τα γλυκά “κονφετί”.

παιδικές τούρτες γενεθλίων

Ειδικά στο Ζαχαροπλαστείου Πολίτικο υπάρχουν τούρτες, σωστά αριστουργήματα ζωγραφικής και γλυπτικής, στα πιο απίθανα σχήματα. Αυτό φαίνεται και στα παρακάτω γλυκά παραδείγματα, της Κατερίνας, του Γιάννη, του Στέλιου, της Χρυσάνθης-Αθανασίας και της Σιμώνης.

παιδικές τούρτες γενεθλίωνπαιδικές τούρτες γενεθλίωνπαιδικές τούρτες γενεθλίωνπαιδικές τούρτες γενεθλίωνπαιδικές τούρτες γενεθλίωνπαιδικές τούρτες γενεθλίων

Τα παραπάνω σχέδια που ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάσαμε αποτελούν τις πιο πρωτότυπες, αστείες και εντυπωσιακές τούρτες που έχετε δει ποτέ. Ρίξτε μια ματιά και πάρτε ιδέες!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία της τούρτας γενεθλίων του μικρού ή της μικρής σας, επισκεφθείτε το Ζαχαροπλαστείου Πολίτικο επί της οδού Κιουταχείας 7 ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 23210 50567.

Μην ξεχάσεις να δεις ποια είναι η art de la table του γαμήλιου γεύματος.