ΠΑΙΔΙ / ΜΑΘΗΣΗ: Ένας Σύγχρονος Χώρος Για Την Δημιουργική Απασχόληση Κάθε Παιδιού (Εργαστήρι της χαράς)

0
488

Κάθε παιδί αναπτύσσετε και γίνεται ενεργό μέλος της κοινωνίας. 

Το Εργαστήρι της χαράς, αποτελεί τον προορισμό για κάθε παιδί. Ένας σύγχρονος χώρος ιδανικός για κάθε παιδί. Το ιδιωτικό ΚΔΑΠ βρίσκεται στις Σέρρες και αποτελεί εξαιρετική πρόταση για τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών.

Κάθε παιδί επιμορφώνετε με ουσιαστικό τρόπο 

  • Ενισχυτική διδασκαλία
  • Εξειδικευμένη διδασκαλία για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες
  • Μελέτη μαθημάτων για την επόμενη μέρα στο σχολείο

Από τις 1:30 έως και τις 5:30, πραγματοποιείται η ενισχυτική διδασκαλία των παιδιών. Η οποία τους παρέχει τα κατάλληλα εφόδια για το μέλλον.

Κάθε παιδί θα μπορέσει να ασχοληθεί με δραστηριότητες που θα ακονίσουν την σκέψη και την αντίληψη του, όπως Ρομποτική, Μουσική, Φυσική μέσα από πειράματα, Συναισθηματική αγωγή, Μαγειρική, χορός, Θεατρικό παιχνίδι, Πράσινο εργαστήρι.

Η υπεύθυνη του χώρου Ελένη Βράγκα βρίσκεται δίπλα σε κάθε νέα οικογένεια & παιδί για την ομαλή ένταξη του στο χώρο. Η αγάπη και η αφοσίωση της την κάνει να ξεχωρίζει και κάθε οικογένεια να επιλέγει το ΚΔΑΠ με απόλυτη εμπιστοσύνη.

Τα παιδιά μαθαίνουν να κοινωνικοποιούνται και να αποκτούν την αντίληψη που θα τους βοηθήσει στο επόμενο στάδιο της ζωής τους.

Το Εργαστήρι της χαράς, θα το βρείτε επί της οδού Κομνηνών 7 Σέρρες (στο στενό της Κλινικής Σκουλίδη) και τηλεφωνικά στο 6908 458 418, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  ΚΔΑΠ Το εργαστήρι της Χαράς.