Παπαϊωάννου Home Plus Stores

3188

Το κατάστημα Παπαϊωάννου Home Plus Stores θα σας προσφέρει ότι αναζητάτε για το νέο σας σπίτι! 

Το επόμενο βήμα είναι γεγονός και η κοινή σας ζωή θα ξεκινήσει με μία επίσκεψη στο κατάστημα Παπαϊωάννου Home Plus Stores. Το πρώτο βήμα για ένα παραμυθένιο και εύχρηστο σπίτι. Ένα σπίτι που θα φιλοξενήσει τις πιο μοναδικές στιγμές της ζωής σας!

Ερχόμενοι στο κατάστημα θα ανακαλύψετε μία μεγάλη γκάμα ειδών για κάθε ξεχωριστό χώρο του νέου σας σπιτιού. Μοναδικές επιλογές που θα δώσουν στυλ και προσωπικότητα.

Το κατάστημα βρίσκεται στις Σέρρες εδώ και πολλά χρόνια και είναι η πρώτη επιλογή κάθε νέου ζευγαριού και όχι μόνο. Εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες επιλογές για κάθε σπίτι.

Στο κατάστημα θα βρείτε:
  • Έπιπλα σπιτιού
  • Έπιπλα γραφείου
  • Διακοσμητικά είδη
  • Είδη φωτισμού
  • Είδη μπάνιου
  • Είδη κουζίνας
  • Έπιπλα κήπου
Η μεγάλη μέρα του μυστηρίου 

Στο κατάστημα θα ανακαλύψετε και εξαιρετικές προτάσεις για τον δίσκο του μυστηρίου. Κρυστάλλινες καράφες & κολονάτα ποτήρια που ανταποκρίνονται πλήρως στην περίσταση και στο στυλ που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας.

Επιπλέον, είναι μία εξαιρετική ιδέα για την λίστα του γάμου σας. Καθώς οι καλεσμένοι σας θα επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη γκάμα συσκευών, επίπλων και ιδιαίτερων διακοσμητικών για το νέο σπίτι, κάνοντας την ζωή σας πιο λειτουργική.

Με δύο καταστήματα, ένα στο κέντρο της πόλης των Σερρών Διονυσίου Σολωμού 60, Σέρρες και το υποκατάστημα megastore το οποίο βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό-Κόμβος Λευκώνα Σερρών, θα ανακαλύψετε τα πάντα διαμορφώνοντας από το μηδέν τον χώρο σας με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Επισκεφθείτε τώρα ένα από τα δύο καταστήματα που διαθέτουμε ή μπείτε στο ηλεκτρονικό  κατάστημα και κάντε τις αγορές σας άμεσα, γρήγορα και χωρίς καμία επιβάρυνση.

FACEBOOK: Παπαϊωαννου – Home Plus Stores
WEBSITE: papaioannou-sa.gr www.kollises.gr

LOCATION: Διονυσίου Σολωμού 60, Σέρρες & Megastore Λευκώνας Σερρών
Τηλ.: (+30) 23210 996 90 & (+30) 23210 659 06 & 2321065906-27851