Προϊόντα Ύπνου Που Θα Σας Χαρίσουν Στιγμές Απόλυτης Χαλάρωσης Από Την Orion Strom By Εν Οίκω Multistore

220

Ένας συνδυασμός προϊόντων που ενώνονται με ένα μοναδικό σκοπό: Να σας χαρίσουν τέλειο ύπνο.

Το κατάστημα Orion Strom By Εν Οίκω Multistore, θα σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ύπνου που αναζητάτε στην καθημερινότητα σας.

Συναντήσαμε τους υπεύθυνους Κατερίνα & Νίκος Κοταλακίδης στον χώρο τους, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας τα μυστικά ενός ξεκούραστου και ποιοτικού ύπνου.

Ένας νέος χώρος 

Δημιουργήσαμε ένα χώρο που ως στόχο του έχει να σας προσφέρει τις πιο ξεκούραστες στιγμές της ζωής σας. Καθώς ο ύπνος είναι μία από τις πιο σημαντικές ανάγκες του ανθρώπου. Φυσικά υλικά επεξεργάζονται με τους πιο καινοτόμους τρόπους, ώστε να προσφέρουν σε κάθε μέλος της οικογένειας σας την ποιότητα ύπνου που αναζητάτε!

Συνεργασίες με επώνυμα brands 

LatexMemory FoamMemory Gelβαμβάκιπούπουλο και μαλλί είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου Orion Strom By Εν Οίκω MultistoreΕπιπλέον, αυτό που καθιστά τα προϊόντα Νο1 επιλογή είναι η σωστή ανατομική κατασκευή που διαθέτουν. Το σώμα μας θα πρέπει όταν κοιμάται να ξεκουράζεται επί της ουσίας. Κάθε μηχανισμός και ελατήριο είναι πολύ σημαντικά, γιατί ο ύπνος είναι προσωπική τους υπόθεση…

Μεγάλη Ποικιλία σε Μαξιλάρια & παπλώματα

Η γκάμα μαξιλαριών που διαθέτουν είναι πιστοποιημένη. Έτσι, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα. Μαξιλάρια όπως το 100% φυσικό latex που κατασκευάζονται μόνο στο εξωτερικό από επιλεγμένους παράγωγους με πιστοποιητικά για την διαδικασία παραγωγής τους.

Στο κατάστημα θα ανακαλύψετε μαξιλάρια ύπνου μέτριας σκληρότητας, υποαλλεργικά, αλλά και ανατομικά για την ιδανική στήριξη στον αυχένα. Αποτελούνται από υφάσματα εμποτισμένα με εκχυλίσματα bamboo και aloe vera ιδανικά για ευαίσθητα δέρματα. Τα μεγαλύτερα barand Das, Guy laroche, La Luna & Orionas βρίσκονται στο κατάστημα.

Το κατάστημα Orion Strom By Εν Οίκω Multistore, θα το βρείτε επί της οδού Εμμανουήλ Ανδρόνικου 45, Σέρρες και τηλεφωνικά στο 2321 099623, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Orion Strom Eν Οίκω multistore, αλλά και στο site en-oiko.gr.