ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Μία Καραμελένια Βάπτιση Για Την Μικρή Χρυσούλα (Amabile)

0
958

Σήμερα θα σας χαρίσουμε μία πολύ γλυκιά βάπτιση που μας εντυπωσίασε. 

Ο λόγος για την βάπτιση της μικρής Χρυσούλας που πήρε το όνομα της και την φώτιση για μία χαρούμενη και καλότυχη ζωή.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε τον Σεμπτέμβριο στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Σερρών. Η νονά της μικρής Δήμητρα Ζαμπούνη έλαμπε από χαρά για το μεγάλο δώρο που της χάρισαν οι γονείς της μικρής.

Οι γονείς της συγκινημένοι και δίπλα στην μικρή τους κορούλα στην πιο όμορφη και σημαντική στιγμή της ζωής της.

Φυσικά, το στολισμό και την οργάνωση του μυστηρίου ανέλαβε το  Amabile Creations. Ένας υπέροχος κόσμος, ο κόσμος των χειροποίητων κοσμημάτων, αξεσουάρ αλλά και στολισμών σημαντικών γεγονότων.

Η ίδια η Έμη, άλλωστε, η υπεύθυνη του Amabile Creations, εδώ και καιρό δημιουργεί πραγματικά έργα τέχνης, τα οποία μπορείτε να χαρίσετε σαν δώρο στην βάπτιση του παιδιού σας ή στο γάμο σας.

Αφού ακούσουν την ιδέα σας και βρείτε μαζί το θέμα που ταιριάζει στη δική σας περίσταση, στο Amabile Creations, σας υπόσχονται μόνο το καλύτερο αποτέλεσμα. Μέσα από πολύ προσιτές τιμές και προσφορές με βάση τις επιλογές σας.

Δίνοντας έτσι προσοχή στις λεπτομέρειες και διατηρώντας ένα ενιαίο design, το Amabile Creations, έχει δημιουργήσει για όλους εσάς τις δικές του σειρές. Από χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου-βάπτισης, μαρτυρικά, ευχολόγια και αξεσουάρ για bachelor.

Εμείς σήμερα, θα σου δώσουμε μία γεύση από την βάπτιση της μικρής Χρυσούλας. Η οποία κινήθηκε σε φουξ αποχρώσεις. Κορδέλες, υφάσματα λουλούδια αλλά και ξύλινα στοιχεία έδιναν στον χώρο αυτή την τόσο γλυκιά αίσθηση.

Ας ξεκινήσουμε!

Amabile Creations-Τραπέζι υποδοχής
Amabile Creations-Κεράσματα καλεσμένων
Amabile Creations-Γλυκά καλεσμένων
Amabile Creations-Βιβλίο ευχών
Amabile Creations-Στολισμός σκάλας
Amabile Creations-Στολισμός σκάλας
Amabile Creations-Ξύλινα διακοσμητικά
Amabile Creations-Πακέτο βάπτισης-Μαρτυρικά
Amabile Creations-Στολισμός κολυμπήθρας

Το κατάστημα Amabile Creations, θα το βρεις επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 10 στις Σέρρες ή τηλεφωνικά στο 23210 67088, καθώς και στην επίσημη σελίδα τους στο facebook Amabile Creations.