ΣΤΡΩΜΑ: Απολαύστε Έναν Ξεκούραστο Ύπνο Στις Καλύτερες Τιμές! (Έπιπλο Χριστόπουλος)

0
344

Ο ύπνος είναι απαραίτητος για τη σωματική και την ψυχική υγεία του ανθρώπου.

Η σημασία του καλού ύπνου για τον ανθρώπινο οργανισμό έχει γίνει αντιληπτή από την αρχαιότητα. Ο «καλός ύπνος» για πολλούς ανθρώπους αποτελεί άπιαστο όνειρο. Γιαυτό και θα πρέπει να συνδυάζεται και με το πιο άψογο στρώμα!

Στο κατάστημα Έπιπλο Χριστόπουλος θα βρείτε στρώματα σε εξαιρετική ποιότητα και τιμή!

Τα στρώματα παράγονται από φυσικά υλικά και υποστηρίζουν με ελαστικότητα την καμπύλη του σώματος.

Στρώμα Velvet “Ζήστε το απόλυτο όνειρο”

Ζήστε την απόλυτη χαλάρωση! Αφεθείτε στο βαθύ, χειροποίητο καπιτονέ του και ζήστε στιγμές απόλυτης ηρεμίας.

Στρώμα Velvet “Ζήστε το απόλυτο όνειρο”

Oι πολλαπλές στρώσεις από αφρώδη υλικά και latex προσφέρουν το απόλυτο αγκάλιασμα του σώματος. Τα pocket spring 5 ζωνών 280 ελατήρια/m2 και η χειροποίητη κατασκευή του, θα σας προσφέρουν μια ξεκούραστη νύχτα.

Στρώμα Exclusive “Σωστό στρώμα… σωστή ξεκούραση”

Ένα από τα πιο κορυφαία στρώματα. Η ομοιόμορφη στήριξη της σπονδυλικής στήλης αποτελεί βασική αξία του καλού και ποιοτικού ύπνου.

Στρώμα Exclusive “Σωστό στρώμα… σωστή ξεκούραση”

Το στρώμα Exclusive είναι ένα από τα πιο κορυφαία στρώματα. Διαθέτει το νέο τεχνολογικό συνδυασμό διπλών ελατηρίων για την απόλυτη στήριξη. Με pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ/m2, posturefit springs 500 τεμ/m2 και τον συνδυασμό νέων καινοτόμων υλικών όπως το afro latex δημιουργεί την απόλυτη αίσθηση άνεσης.

Στρώμα Life “Εμπειρία ύπνου…εμπειρία ζωής”

Το στρώμα Life δημιουργεί νέες εμπειρίες ύπνου που ταιριάζουν στα δικά σας μέτρα.

Στρώμα Life “Εμπειρία ύπνου…εμπειρία ζωής”

Το στρώμα Life δημιουργεί μία νέα πραγματικότητα στην εμπειρία ύπνου. Τα ελατήρια pocket spring 280 τεμ / m2 και τα ποιοτικά αφρώδη υλικά δημιουργούν ένα απόλυτα χαλαρωτικό περιβάλλον ύπνου. Για να απολαμβάνετε έναν ξεκούραστο ύπνο. Σε πολύ προσιτή τιμή!

Βρείτε τα στρώματα ύπνου με έκπτωση έως και -50% και ζήστε τις πιο αναπαυτικές στιγμές.

Το Έπιπλο Χριστόπουλος, θα το βρείτε στο 7ο χλμ. ΕΟ Σερρών Προμαχώνα – Σέρρες, και τηλεφωνικώς στο 2321078281, αλλά και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Έπιπλο Χριστόπουλος, καθώς και στο website που διαθέτει ανακαλύπτοντας την μεγάλη συλλογή επίπλων www.epiplo-xristopoulos.gr.