ΣΤΡΩΜΑ: Διάλεξε Ένα Ανατομικό Στρώμα Ύπνου Και Δώσε Στο Σώμα Σου Την Άνεση Και Την Χαλάρωση Που Επιθυμεί (Έπιπλο Χριστόπουλος)

0
120

Ο ύπνος για όλους μας ανεξαρτήτως είναι πηγή χαλάρωσης, καθώς το σώμα αποβάλει την κούραση και τις υποχρεώσεις της υπόλοιπης μέρας και μπαίνει σε ένα άλλο mood. 

Το σώμα σου εκείνη τη στιγμή χρειάζεται ένα μαλακό, ανάλαφρο και ανατομικό στρώμα ώστε να ξεκουραστεί πλήρως και να συνεχίσει πιο δυνατό και έτοιμο από ποτέ.

Στρώμα Ύπνου

Εάν ετοιμάζεις το νέο σου σπίτι και αναζητάς ένα τέτοιο στρώμα που θα σε αναζωογονεί και θα σε ανακουφίζει από τον φόρτο της μέρας, τότε ο δρόμος σου είναι εδώ στο Έπιπλο Χριστόπουλος, καθώς θα σου δώσει αυτό ακριβώς που αναζητάς.

Η μεγάλη εμπειρία στο χώρο των επίπλων και η αγάπη του για το αντικείμενο, το καθιστά το καλύτερο στο είδος του και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει δίνοντάς σας τις καλύτερες λύσεις και προτάσεις της αγοράς.

Εμείς έχουμε ξεχωρίσει μερικά από τα πιο αναπαυτικά στρώματα και σας τα προτείνουμε. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως ο ύπνος είναι πηγή έμπνευσης!

Στρώμα Memory Silk

Η σχεδίαση του στρώματος Memory silk καλύπτει τις ανάγκες του οργανισμού βοηθώντας τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Οδηγεί τον οργανισμό στην απόλυτη αίσθηση της ηρεμίας και της χαλάρωσης. Το memory foam σε συνδυασμό με τα pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ/m2 δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έναν ισορροπημένο και ξεκούραστο ύπνο.

Χριστόπουλος-Στρώμα Memory Silk

Ξεκουραστείτε αφήνοντας το σώμα σας στις ανάλαφρες και εφαρμοστές καμπύλες του στρώματος.

Στρώμα Camel 

Ένα μοναδικό στρώμα με pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ/m2 για σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης και διπλό pillow top για διαφορετική αίσθηση από κάθε πλευρά. Μαλακό αγκάλιασμα από την μία πλευρά και σταθερή αίσθηση από την άλλη.

Χριστόπουλος- Στρώμα Camel

Δύο αισθήσεις σε ένα στρώμα…. Για να ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς.

Στρώμα Prince 

Το στρώμα Prince διαθέτει συνδυασμό των 2 πιο εξελιγμένων τεχνολογικά τύπων ελατηρίων. Pocket spring 5 ζωνών 280 τεμ/m2 και posturefit springs 500 τεμ/m2 για την απόλυτη στήριξη και καλύτερη αίσθηση άνεσης του σώματος σας. Το latex με τις πολυάριθμες οπές του σε συνδυασμό με τα αφρώδη υλικά κορυφαίας ποιότητας, προσφέρει τον κατάλληλο εξαερισμό του στρώματος και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για τον τέλειο ύπνο.

Χριστόπουλος-Στρώμα Prince

Νιώστε την πολυτέλεια με ένα στρώμα κορυφαίων προδιαγραφών. Ένα στρώμα που θα σας κάνει να ξυπνάτε χαρούμενοι.

Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκπτωση 40% που σας προσφέρει. Και να κάνετε την αγορά σας ακόμη πιο άνετη και συμφέρουσα για εσάς αλλά και για το σώμα σας!

Το Έπιπλο Χριστόπουλος, θα το βρείτε στο 7ο χλμ. ΕΟ Σερρών Προμαχώνα – Σέρρες, και τηλεφωνικώς στο 2321078281, αλλά και στην επίσημη σελίδα του στο facebook  Έπιπλο Χριστόπουλος, καθώς και στο website που διαθέτει ανακαλύπτοντας την μεγάλη συλλογή επίπλων www.epiplo-xristopoulos.gr.