Τα Δημοφιλέστερα Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια Από Τον DJ Pano Piretzi!

1132

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια δημιουργούν ατμόσφαιρα και μας μεταφέρουν αμέσως στο εορταστικό κλίμα!

τραγούδια
Dj Πάνος Πιρετζής

Ποιος μπορεί να σκεφτεί Χριστούγεννα χωρίς τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, που ακούγονται στα σπίτια και στους δρόμους; Γεμίζουν χαρά και ανεβάζουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στα ύψη, με τον καλύτερο και πιο διασκεδαστικό τρόπο. Ενώ, παράλληλα, στο σπίτι τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μας μεταφέρουν επίσης, το χριστουγεννιάτικο κλίμα.

τραγούδια
Dj Πάνος Πιρετζής

Έτσι, σήμερα, με τη βοήθεια του πολύ αγαπημένου Dj και μουσικού παραγωγού Dj Panos Piretzis και της Your djs team by DJ Panos Piretzis, σας παρουσιάζουμε τα δημοφιλέστερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα οποία μπορούν να συνοδέψουν το πιο high season party της φετινής χρονιάς, που δεν είναι άλλο, από το χριστουγεννιάτικο party σας!

τραγούδια
Dj Πάνος Πιρετζής

Ο ίδιος, ο Dj Panos Piretzis, επισημαίνει:

τραγούδια
Dj Πάνος Πιρετζής

Τα Χριστούγεννα, κατα γενική ομολογία, είναι η πιο εορταστική περίοδος, του έτους.

Από όπου κι αν το δούμε, από τα χαρμόσυνα και θρησκευτικά μηνύματα, τη μεγάλη διάρκεια του εορταστικού κλίματος, το γεγονός ότι αποτελεί σοβαρό λόγο διακοπών, τα εορταστικά φαγητά (κυρίως τα γλυκά), τα δώρα, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα με τα λαμπάκια τους και για κάποιους περισσότερο τυχερούς, τα χιονισμένα χριστουγεννιάτικα τοπία, οι γιορτές των Χριστουγέννων, έχουν το δικό τους ιδιαίτερο κλίμα.

τραγούδια
Dj Πάνος Πιρετζής

Και φυσικά σε αυτό το ιδαίτερα γιορτινό κλίμα, η μουσική δεν θα μπορούσε παρά να είναι βασικό στοιχείο. Τα Χριστούγεννα, εξάλλου, είναι ίσως η μόνη εορταστική περίοδος, στην οποία είναι απαραίτητη, η ξεχωριστή μουσική υπόκρουση.

τραγούδια
Dj Πάνος Πιρετζής

Ο κατάλογος με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια είναι τεράστιος, αν σκεφτούμε ότι εδώ και δεκαετίες, ανανεώνεται με νέες κυκλοφορίες σε κάθε είδος μουσικής, από την κλασική έως την ποπ, παρά την κρίση, που υπάρχει στη μουσική βιομηχανία.

Εμείς εδώ στο yourdjs.gr σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε 10 απο τα πιο αγαπημένα μας και πολύ κλασσικά κομμάτια, που θα μας κρατήσουν καλή συντροφιά και τις φετινές γιορτές.

τραγούδια
Dj Πάνος Πιρετζής

1. Santa Claus is coming to town – Frank Sinatra

2. Driving home for Christmas – Chris Rea

3. It’s the most wonderful time of the year – Andy Williams

4. Feliz Navidad – Jose Feliciano

5. Let it snow! Let it snow! Let it snow! – Dean Martin

6. Last Christmas – Wham

7. Jingle bell rock – Billy Idol

8. All i want for Christmas is you – Mariah Carey

9. Jingle bells – Frank Sinatra

10. Silent night – Elvis Presley

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μουσική επιμέλεια του christmas party σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Dj Πάνο Πιρετζή στο  6942456371.