Το αερόστατο του μικρού Γιώργου ετοιμάστηκε και …απογειώθηκε με τη βοήθεια του ανθοπωλείου Άνθη-Φυτά ΘΕΜΗΣ!

3101

Μία βάπτιση με την υπογραφή του ανθοπωλείου Άνθη-Φυτά Θέμης.

Όταν η μητέρα του μικρού Γιώργου, εμπιστεύθηκε τη βάπτιση του μονάκριβου γιου της, με θέμα το αερόστατο, στο ανθοπωλείο Άνθη-Φυτά Θέμης, γνωρίζαμε πως το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ ιδιαίτερο αλλά και πρωτότυπο.

Οι ξύλινες φιγούρες με αερόστατα, τα υφάσματα στις αποχρώσεις του μπλε-σιέλ και του καφέ-γκρι, οι ξύλινοι κορμοί των δέντρων, τα ραφάκια, τα ξύλινα συρτάρια, τα μικρά μπουκετάκια με άνθη και λουλούδια σε μπλε αποχρώσεις αλλά και ο όλος “αέρας”, του αερόστατου, συντρόφευαν και συνόδεψαν τη βάπτιση, σε όλες τις φάσεις της.

Από τη διακόσμηση της εκκλησίας εξωτερικά και εσωτερικά, έως και τις μπομπονιέρες, όλα ήταν πραγματικά μοναδικά.

Χαρούμενα αγορίστικα χρώματα, αεράτα σχέδια, όμορφες κορδέλες και υφάσματα, αλλά και δύο desert tables με donuts, μπισκότα σοκολάτας, σπιτική λεμονάδα, πουράκια και άλλες λιχουδιές, συνέθεσαν τη μαγική “πτήση”, της βάπτισης του μικρούλη Γιώργου.

Η βάπτισης του μικρού μπόμπιρα Γιώργου, στις 22 Οκτωβρίου 2017, στον Ιερό Ναό, στο Χρυσό Σερρών, ήταν πραγματικά μοναδική, καθώς οι επιλογές του ανθοπωλείου Άνθη-Φυτά Θέμης κυριολεκτικά, μας ταξίδεψαν και μας έκαναν και πάλι να νιώσουμε σαν παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικό σας γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το ανθοπωλείο Άνθη-Φυτά Θέμης επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 21 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 98884.