Το Hotel Ερωδιός Θα Φιλοξενήσει Τις Καλύτερες Στιγμές Σας!

16

Το Hotel Ερωδιός αποτελεί την απόλυτη πρόταση για τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας! 

Μία μαγική τοποθεσία δίπλα στην λίμνη Κερκίνη η οποία θα σας προσφέρει την πιο ιδανική ατμόσφαιρα για τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού σας.

Συναντήσαμε τους υπεύθυνους οι οποίοι μας ξενάγησαν στον χώρο τους και μοιράστηκαν μαζί μας όλα εκείνα που θα χαρίσουν στην δεξίωση σας την αίγλη που επιθυμείτε!

Η επιλογή κάθε ζευγαριού 

Έξω από τα συνηθισμένα σε ένα εντυπωσιακό χώρο για τους καλεσμένους, αλλά και το ζευγάρι. Σημείο αναφοράς όλης της περιοχής, στο μπαλκόνι της λίμνης Κερκίνη φιλοξενούνται κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ο σεβασμός και η ποιότητα που αρμόζουν στις ιδιαίτερες περιστάσεις των εκδηλώσεων και η γευστική επιμέλεια του έμπειρου chef του ξενοδοχείου Ερωδιός εγγυώνται την επιτυχία της φιλοξενίας. Ένα περιβάλλον με προσωπικότητα, το ξενοδοχείο Ερωδιός διαθέτει την τεχνογνωσία οργάνωσης ακόμα και των πιο απαιτητικών εκδηλώσεων.

Το Hotel Ερωδιός στη λίμνη Κερκίνη, διαθέτει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, άνετη διαμονή, ποιότητα και αρμονία. Το ξενοδοχείο Ερωδιός προσφέρει στους επισκέπτες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για μια άνετη διαμονή με θέα τη λίμνη Κερκίνη. Η αρμονική σχέση μεταξύ του παραδοσιακού και σύγχρονου χαρακτήρα φιλοξενίας κερδίζουν τις εντυπώσεις και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Κάθε ζευγάρι μπορεί να ζήσει την απόλυτη εμπειρία δημιουργώντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις που θα θυμάται για πάντα!

Το Hotel Ερωδιός θα το βρείτε στην Κερκίνη, καθώς και τηλεφωνικά στο 2325028070, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Hotel Erodios Lake Kerkini και στο instagram hotel.erodios.