Το Pinhole Studio Θα Αιχμαλωτίσει Στον Φακό Του Κάθε Σας Χαμόγελο!

68

Το Pinhole Studio θα αποτυπώσει τις πιο έντονες στιγμές της ζωής σας με ξεχωριστό τρόπο. 

Αυθορμητισμός και ατμοσφαιρικές ρομαντικές λήψεις, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Πάνο Μανωλίτση και το Pinhole Studio. Με σπουδές πάνω στη φωτογραφία και μεγάλη αγάπη για τη δουλεία του και το αντικείμενο, συναντώντας κάθε νέο ζευγάρι γνωρίζει πολύ καλά πώς θα αποτυπώσει το πιο έντονο συναίσθημα στον φακό του!

Τα στοιχεία μίας πετυχημένης γαμήλιας φωτογράφισης 

Η φωτογραφία είναι μια ματιά, μια μορφή τέχνης, ένας τρόπος έκφρασης. Ο στόχος του είναι, να αποτυπώσει τη στιγμή και τα συναισθήματα. Κάθε ζευγάρι έχει ένα δικό του κώδικα επικοινωνίας, αυτό προσπαθούμε πάντα να το μετατρέψουμε στα πιο μοναδικά ”κλικ”! Θέλουμε πάντα, όταν κοιτάζουν τις φωτογραφίες του γάμου τους να συγκινούνται και να αναπολούν τη στιγμή. Ο φωτογράφος θα πρέπει να μεταφέρει, σε όποιον δει το αποτέλεσμα μετέπειτα, το feeling εκείνης της ημέρας. 

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο απεικονίζουμε και την pre wedding φωτογράφιση. Το love story του ζευγαριού αποτυπώνεται μέσα από τον φακό με τον πιο μοναδικό τρόπο. Η τοποθεσία, οι κινήσεις, ακόμη και η ενδυμασία του ζευγαριού παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Baptism Photography & Video 

Η χαρά του μυστηρίου θα βρίσκεται για πάντα αποτυπωμένη μέσα από τα φωτογραφικά ”κλικ” του Pinhole Studio. Η ημέρα είναι ιδιαίτερη και το κλίμα πολύ γιορτινό. Αγαπημένοι σας φίλοι και συγγενείς βρίσκονται δίπλα σας για να σας τιμήσουν. Τα έντονα συναισθήματα του μυστηρίου της βάπτισης θα αποτυπωθούν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο και θα δημιουργήσουν τις πιο έντονες αναμνήσεις που θυμάστε για μια ζωή!

Offers 

Στο Pinhole Studio κάθε ζευγάρι ανακαλύπτει την προσφορά που αναζητά

  • Δώρο η pre-wedding φωτογράφιση έπειτα από προεξόφληση του μυστηρίου.
  • 15% έκπτωση στην βάπτιση, εάν προγραμματιστεί μαζί με την φωτογράφιση του γάμου,  φυσικά με προκαταβολή.

Το Pinhole Studio, θα το βρείτε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 32 στις Σέρρες στον 1ο όροφο, αλλά και τηλεφωνικά στο 6947 650 705 και στο email panomphoto@gmail.com. Καθώς και στα social media instagram & facebook Panos Manolitsis \ Pinhole Studio panos_manolitsis_pinholestudio και στο site panosmanolitsis.gr