ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ: Οι Πιο Ξεχωριστές Φωτογραφίες Γάμου Από Το Studio Efraimidis

583

Σκοπός του Studio Efraimidis είναι να μεταμορφώνει τις στιγμές σε αναμνήσεις που ξυπνούν συναισθήματα. Τα σχόλια των ζευγαριών που του έχουν εμπιστευτεί τον γάμο τους είναι πολύ θετικά, καθώς δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό φωτογράφησης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ

Η στιγμή, το βλέμμα, το συναίσθημα θα πρέπει να μείνουν για πάντα αναλλοίωτα στον χρόνο. Ο φωτογραφικός φακός του υπεύθυνου Εφραιμίδη Κυριάκου μπορεί να ”φυλακίσει” κάθε σας στιγμή με μόνο ένα κλικ!

Ο ίδιος, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση, καθώς αγαπάει την φωτογραφία όσο τίποτα περισσότερο. Παρακολουθώντας σεμινάρια που τον κατατάσσουν σε έναν από τους καλύτερους φωτογράφους στο είδος του αλλά και την διάκριση PWS, πιο συγκεκριμένα διαθέτει βεβαιώσεις από το:

  • Jerry Ghionis photography
  • Rocco Ancora Photography
  • Johnson wee Masterpieces
  • Kenta Photography
  • Yervant Photography
  • ADAM ALEX Photography

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ

Η ενασχόληση του με την φωτογραφία

Αποφάσισα ότι αυτό ήθελα να προσφέρω. Ήθελα να εμπλακώ στις καλύτερες στιγμές των ανθρώπων. Γιατί ο γάμος αφορά την αισιοδοξία, τη θετική αλλαγή στη ζωή μας και τα όνειρα που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας. Η στιγμή, το βλέμμα, το συναίσθημα θα πρέπει να μείνουν για πάντα αναλλοίωτα στον χρόνο.

Τα σημεία υπεροχής του

Στόχος του είναι να καταλάβει τα συναισθήματα αλλά και τον χαρακτήρα κάθε ζευγαριού. Η μεγάλη χαρά και ευτυχία που αισθάνεται το ζευγάρι αποτυπώνεται πάντα στον φακό του.

Οι τοποθεσίες, η εποχή του χρόνου, αλλά και το στυλ του κάθε ζευγαριού είναι για τον ίδιο μία νέα πρόκληση που πάντα καταφέρνει να την φέρει εις πέρας, δίνοντας το πιο αρμονικό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Κάποια ζευγάρια επιλέγουν ως τοποθεσία του γάμου τους το μέρος που ερωτεύτηκαν ή που έγινε η πρόταση γάμου, δηλαδή κινούνται με συναισθηματικά κριτήρια. Κάποια άλλα, προτιμούν τον τόπο καταγωγής τους.

Αυτό που αναζητώ πάντα σε ένα ζευγάρι είναι το συναίσθημα που υπάρχει στο βλέμμα του. Αυτά λένε πάντα αυτό που δεν μπορεί ή δεν επιτρέπεται να εκφράσουν τα χείλη. Έχω δει μάτια να δακρύζουν ή να γελάνε. Καταλαβαίνεις πολλά τη στιγμή εκείνη. Είναι πολύ ιδιαίτερη και μπορεί να είσαι εσύ, ως φωτογράφος, ο μοναδικός μάρτυρας, ακόμα και αν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι τριγύρω.

Η στιγμή της βάπτισης 

H συγκίνηση και η χαρά είναι μεγάλη. Τόσο για τους γονείς του παιδιού, όσο και για την νονά που αναλαμβάνει ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή του. Ο φωτογραφικός φακός θα δημιουργήσει το photo book, αλλά και το video που θα θυμάστε εσείς και το παιδί σας μετέπειτα για πολλά χρόνια.

Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες ημερομηνίες και δημιουργείστε το πιο αξέχαστο book φωτογραφιών, των πιο ιδιαίτερων στιγμών της ζωής σας!

Το Studio Efraimidis, θα το βρείτε επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 4, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικά στο 2321023615, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook Studio Ευφραιμίδη.