ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΓΑΜΟΥ: Απογείωσε Την Νυφική Σου Εμφάνιση Με Τα Πιο Ιδιαίτερα Χτενίσματα (Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη)

0
849

Το Καλοκαίρι έχει φύγει. Οι γάμοι του Φθινοπώρου είναι στο προσκήνιο και οι ετοιμασίες είναι αρκετές. 

Θέλεις τα μαλλιά σου να λάμπουν όσο και το νυφικό σου φόρεμα. Η μέρα είναι δική σου και η στιγμή της εισόδου σου στην εκκλησία σου ανήκει.

Οι Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη είναι εδώ για να κάνουν την εμφάνισή σου μοναδική. Με μεγάλη εξειδίκευση και ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της μόδας και των μεγάλων οίκων, θα σου προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα κάνοντας τα μαλλιά σου να λάμπουν.

Αναζητάς ένα χτένισμα που θα τονίζει το στιλ και την λάμψη σου και θα αποπνέει αυτή την μαγεία του φθινοπώρου που χρειάζεσαι.

Η αγάπη και η προσήλωση στη δουλειά της, έχουν κάνει την Ντίνα Βραμπάκη να ξεχωρίζει και να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα ανάλογα με την περίπτωση του κάθε πελάτη.

Καθώς θα επισκεφτείς, λοιπόν, το κομμωτήριο θα ανακαλύψεις πως εδώ το χτένισμα του γάμου σου θα είναι μαγικό. Πάντα ενημερωμένη για κάθε νέα τάση που κυκλοφορεί θα δώσει έναν άλλο αέρα στο χτένισμα του γάμου σου.

Εμείς σήμερα θα σας προτείνουμε μερικές ξεχωριστές ιδέες χτενισμάτων που θα σας κάνουν να πείτε I do!

Σινιόν 

Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη- Σινιόν

Ένα χτένισμα σικάτο με φινέτσα που θα κάνει την εμφάνισή σου πιο αριστοκρατική. Μπορεί να είναι είτε ψηλό είτε χαμηλό, αλλά και διακοσμημένο με οποιοδήποτε κόσμημα.

Μπούκλες 

Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη-Μπούκλες

Ένα χτένισμα που χαρακτηρίζεται για την διαχρονικότητά του. Οι μπούκλες είναι ένα χτένισμα που θα δώσει όγκο και πληθωρικό αποτέλεσμα στην εμφάνισή σου.

Αλογοουρά

Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη-Αλογοουρά

Ένα χτένισμα πιο ρομαντικό. Καθώς κρατάει το πρόσωπο καθαρό και δίνει μία γλυκιά νότα σε όλο το στυλ της εμφάνισής σου.

Τις Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη θα τις βρεις επί της οδού Δημ. Σπυρίδη  10, Σέρρες και τηλεφωνικά στο 23210 58474 ή 6944 813930, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Kommosis Ntina Vrambaki.