Ένας Elegant Γάμος ή Μία Παραμυθένια Βάπτιση Με Την Υπογραφή Της Ekfrasi Flowers (Ekfrasi Flowers)

1589

Τα πιο σημαντικά γεγονότα στης ζωή μας θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από αισθητική και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

Το Ekfrasi Flowers by Giouli Xariste αποτελεί την πρόταση για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

Η ίδια φροντίζει για το πιο άψογο αποτέλεσμα και είναι η ιδανική για την οργάνωση και τον στολισμό του γάμου ή της βάπτισης του παιδιού σας.

Κάθε σας σκέψη μπορεί να γίνει πραγματικότητα, άλλωστε πρόκειται για μία τόσο ξεχωριστή ημέρα που θα θέλετε να θυμάστε για πάντα.

Εμείς, ανακαλύψαμε τις πιο ξεχωριστές της συνθέσεις που μας εντυπωσίασαν και σας τις προτείνουμε. Δημιουργικότητα, φαντασία και αισθητική που ξεχωρίζει!

Η βάπτιση του Γιώργου με θέμα το σύννεφο 

Οι αποχρώσεις του λευκού, του γαλάζιου, αλλά και τον ασπρόμαυρων τόνων χάρισαν ένα παραμυθένιο τόνο στην ημέρα. Αστέρια, σύννεφα, ορτανσίες και υφάσματα έντυσαν μοναδικά τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Η βάπτιση του Γιώργου με θέμα το σύννεφο

 Ο παραμυθένιος γάμος του Άκη & της Φωτεινής

Οι λευκές και ιβουάρ αποχρώσεις ταίριαζαν αρμονικά με τον παραμυθένιο νυφικό της Φωτεινής. Άνθη, υφάσματα και διάφορα κεράσματα εντυπωσίασαν τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Η βάπτιση του Γιώργου με θέμα το σύννεφο

Η vintage βάπτιση της Αλεξάνδρας

Οι αποχρώσεις του baby pink και της μέντας με τα τριαντάφυλλα έκαναν ξεχωριστή την ημέρα της βάπτισης της μικρής Αλεξάνδρας. Οι συνδυασμοί των υφών και των υλικών ήταν αρμονικοί κάτι που εντυπωσίασε κάθε καλεσμένο.

Η βάπτιση του Γιώργου με θέμα το σύννεφο

Ο Elegant γάμος της Μαρίας και του Νίκου

Η βάπτιση του Γιώργου με θέμα το σύννεφο

Οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούσαν σε κάθε γωνιά του μυστηρίου. Λευκό, χρυσό και ροζ παστέλ χάριζαν elegant αισθητική στην οργάνωση του προαυλίου χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση του δικού σας γάμου ή βάπτισης μπορείτε να επισκεφθείτε το Ekfrasi Flowers επί της οδού Μεραρχίας 41 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη Γιούλη Χαριστέ στο 23210 55334.