Γλυκές Δημιουργίες Που Θα Συναρπάσουν Τους Καλεσμένους Σας Στις Πιο Ξεχωριστές Στιγμές Της Ζωής Σας Από Το Ζαχαροπλαστείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

832

Αρκεί να δοκιμάσει κανείς μια φορά κάτι από το Ζαχαροπλαστείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ για να γίνει πιστός φαν όλων εξαιρετικών γεύσεων! Γλυκά κομψοτεχνήματα με βάση τους τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά, μαγνητίζουν τον ουρανίσκο αλλά και τα βλέμματα, καθώς εκτός από απίστευτα νόστιμα είναι όλα σαν μικρά έργα τέχνης. 

Συναντήσαμε τον υπεύθυνο κ. Νίκο Κασάπη ο οποίος μας ταξίδεψε στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής με τον τρόπο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει…

Μοναδικά Κεράσματα Βάπτισης 

Η στιγμή της βάπτισης του παιδιού σας είναι μία ξεχωριστή ημέρα. Προσφέρεται στους αγαπημένους σας ανθρώπους τις πιο ιδιαίτερες γλυκές γεύσεις από το Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό! Ατομικά προφιτερόλ, capcakes, αλλά και την διάσημη σοκολατένια μπάρα σε τρεις απολαυστικούς συνδυασμούς. Lila Pause, Oreo & Bueno.

Αγνά και φρέσκα υλικά συνδυάζονται με την μεγάλη εμπειρία και δημιουργούν το πιο άψογο αποτέλεσμα.

Κεράσματα Γάμου 

Κεράσματα που θα σηματοδοτούν το νέο σας ξεκίνημα και θα υπογράφουν την ευτυχία σας.  Οι καλεσμένοι σας θα γευθούν τα πιο ιδιαίτερα κεράσματα και θα θυμούνται την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας με τον πιο γλυκό τρόπο.

Κεράσματα για μικρούς και μεγάλους που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη και θα σας γλυκάνουν στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας.

Ελάτε να γνωριστούμε! 

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και να κάνετε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα, ενώ οι ειδικοί θα σας δώσουν αυτό που πραγματικά αναζητάτε.

Στο εργαστήριο Ζαχαροπλαστείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ παρασκευάζουν τις πιο γλυκές προτάσεις. Οι οποίες ξεχωρίζουν για την γευστική τους υπεροχή και την υψηλή ποιότητά τους.

Το Ζαχαροπλαστείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, θα το βρείτε επί της οδού Βενιζέλου & Περδίκα γωνία και τηλεφωνικός στο  (+30) 23210 21010, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής – Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό, αλλά και στο site makedoniko.gr.