ΓΛΥΚΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: 3+1 Τύποι Γλυκών Για Να Προσφέρετε Στη Βάπτιση Του Παιδιού Σας (Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό)

2968

Η βάπτιση του μικρού σας παιδιού πλησιάζει και θέλετε να επιλέξετε ένα νόστιμο γλύκισμα, ώστε να κεράσετε τους καλεσμένους σας αφήνοντάς τους με την πιο όμορφη ανάμνηση. 

Οι επιλογές πολλές, όπως και οι γευστικές προτιμήσεις των γονιών. Σοκολάτα, βανίλια, διάφορα φρούτα. Μπορούν να αλλάξουν τη γεύση και την εικόνα κάθε κεράσματος.

Εδώ έρχεται να σας βοηθήσει το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής – Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό, το οποίο θα επιμεληθεί για εσάς τα πιο λαχταριστά και εναλλακτικά γλυκά για τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Η μεγάλη πείρα και η αγάπη του για τη ζαχαροπλαστική τό έχει κάνει να ξεχωρίζει και να είναι πρώτο στο είδος του, πάντα με τα καλύτερα και τα πιο ποιοτικά υλικά.

Με τη βοήθειά του θα σου προτείνουμε τους 3+1 τύπους γλυκών που θα συναντήσεις σε μία βάπτιση. Έτσι, θα εμπνευστείς επιλέγοντας και τα γλυκά του παιδιού σου.

  1. Παγωτίνια 

βάπτιση γλυκό
Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής – Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό-Παγωτίνια

Εφόσον ακόμη ο καιρός το επιτρέπει είναι μία πολύ γευστική επιλογή. Θα δροσίσει τους καλεσμένους σας και θα τους γλυκάνει όσο αυτοί περιμένουν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

2. Μίνι προφιτερόλ 

βάπτιση γλυκό
Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής – Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό-Προφιτερόλ

Μία πρόταση που θα ευχαριστήσει μικρούς και μεγάλους καθώς η βελούδινη σοκολάτα-κρέμα που περιέχει θα γλυκάνει πολύ τους καλεσμένους σας. Σε διάφορα σχέδια, ώστε να προσαρμόζεται πλήρως στο θέμα της βάπτισης σας.

3. Τυλιχτό 

βάπτιση γλυκό
Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής – Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό-Τυλιχτό

Μία πρωτότυπη ιδέα καθώς ο καλεσμένος σας μπορεί να το απολαύσει όποια στιγμή ο ίδιος επιθυμεί. Πολλά σχέδια, χρώματα και γεύσεις θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα γλυκά που μπορείς να προσφέρεις στο γάμο σου, μπορείς να επισκεφτείς το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής – Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό επί της οδού Βενιζέλου και Πέρδικα Γωνία ή να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο 23210 45359.