Η Ιδανική Φθινοπωρινή Τούρτα Γάμου Με Την Υπογραφή Του Ζαχαροπλαστείου Μακεδονικό

966

Έχετε αποφασίσει πως ο γάμος σας θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Φθινόπωρο. Η Ιδανική Φθινοπωρινή 

Είναι μία μοναδική εποχή με την φύση να βρίσκεται στην καλύτερη της φάση. Η οργάνωση ξεκινάει από το μηδέν και ένα από τα πιο σημαντικά είναι η επιλογή των κερασμάτων και πιο συγκεκριμένα της γαμήλιας τούρτας. Η Ιδανική Φθινοπωρινή 

Το Ζαχαροπλαστείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, θα δημιουργήσει το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα για εσάς και τους καλεσμένους σας. Η Ιδανική Φθινοπωρινή 

Το χρώμα, το μέγεθος, αλλά και η γεύση θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σας, στην εποχή και στο στυλ του γάμου.

Με λουλούδια εποχής

Ένας λευκός καμβάς είναι ιδανικός για μία κομψή τούρτα. Τα λουλούδια εποχής σε κεραμιδί αποχρώσεις θα δώσουν την νότα που χρειάζεται.

Με φρούτα εποχής 

Τα φρούτα εποχής θα δώσουν ρουστίκ νότα. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει ο γάμος σας να κινείται σε αυτό το στυλ και την φιλοσοφία.

Με χρώμα 

Εάν επιλέξετε η γαμήλια τούρτα σας να έχει κάποια χρώμα, δοκιμάστε την απόχρωση του χρυσού. Είναι elegant και αριστοκρατική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα γλυκά που μπορείς να προσφέρεις στο γάμο σου, μπορείς να επισκεφτείς το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής – Ζαχαροπλαστείο Μακεδονικό επί της οδού Βενιζέλου και Πέρδικα Γωνία ή να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο 23210 45359.