ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ – ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Ιδέες Γεμάτες Έμπνευση Ζωντανεύουν Στις Πιο Ιδιαίτερες Στιγμές Της Ζωής Σας (Ekfrasi Flowers)

990

Wedding & baptism trends που ενσωματώνονται μοναδικά στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας. Οι δημιουργίες της Giouli Xariste και του Ekfrasi Flowers, αποτυπώνουν τα συναισθήματα σας. 

Συναντήσαμε την ίδια στον χώρο της και μας μίλησε για τις απόλυτες τάσεις την οργάνωση ενός μυστηρίου και τι συμβουλεύει κάθε ζευγάρι.

Οι επιρροές για την οργάνωση ενός γάμου 

Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να έρθω σε επαφή με το ζευγάρι. Η επικοινωνία και η γνωριμία μας θα με βοηθήσει να καταλάβω την ιδιοσυγκρασία του. Έπειτα συζητάμε από κοινό ποια στοιχεία είναι αυτά που αρέσουν και στους δύο, τα χρώματα και οι υφές.

Σημαντικό ρόλο παίζει η εποχή του γάμου, αλλά και το στυλ που επιθυμούν να δώσουν σε αυτόν. Ποια θα είναι η πρώτη εικόνα που θα συναντήσουν οι καλεσμένοι τους. Boho, ρομαντικό, κλασσικό ή σύγχρονο;

Οι συνθέσεις που δημιουργούνται προσπαθούν να εξιστορήσουν μία ιστορία αγάπης. Υφάσματα, λουλούδια, μεταλλικά ή ξύλινα στοιχεία και κεριά θα χαρίσουν την νότα που επιθυμεί κάθε ζευγάρι.

Το μυστήριο της βάπτισης 

Η στιγμή της βάπτισης για κάθε νέο γονέα είναι ιερή. Αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς γιορτάζουν αυτή την ημέρα. Εμείς, με την σειρά μας χαρίζουμε στο μυστήριο αυτή την γιορτινή νότα που απαιτείτε! Παιδικοί ήρωες, στοιχεία της φύσης και συνδυασμοί υφών και χρωμάτων αποτελούν τις δημιουργίες μας.

Η συμβουλή μας σε κάθε ζευγάρι

Αυτό που θα δημιουργήσετε θα πρέπει αρχικά να εκφράζει εσάς και την προσωπικότητα σας. Οι καλεσμένοι σας βρίσκονται εκεί για να σας τιμήσουν σε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας και αυτό είναι που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση του δικού σας γάμου ή βάπτισης μπορείτε να επισκεφθείτε το Ekfrasi Flowers επί της οδού Μεραρχίας 41 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη Γιούλη Χαριστέ στο 23210 55334.