ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ: Ένας Ιδιαίτερος Γάμος Σε Τόνους Του Λευκού Και Του Μαύρου Που Θαυμάσαμε (Ekfrasi Flowers)

2449

Ποιος είπε πως το μαύρο δεν είναι ένα εντυπωσιακό χρώμα. Προφανώς και είναι ένα σκούρο χρώμα αλλά περιέχει μέσα του μία κομψότητα και έναν σικάτο χαρακτήρα. 

Ο γάμος που θα σας δείξουμε σήμερα βασίστηκε σε αυτά τα χαρακτηριστικά και δημιούργησε ένα σκηνικό απόλυτα elegant. Οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν στο μυστήριο είχαν την τύχη να δουν από κοντά ένα διαφορετικό στολισμό.

Ο λόγος για την Ηρώ και τον Κώστα που στις 16 Σεπτεμβρίου έδωσαν το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής τους.

Φυσικά την υπέροχη αυτή οργάνωση ανέλαβε η Γιούλη Χαριστέ και το Ekfrasi Flowers. Η ίδια με φρέσκιες ιδέες και πολλή έμπνευση, σε έναν χώρο γεμάτο από αρώματα, θα ακούσει το όνειρο και τις επιθυμίες σας για αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής σας, το γάμο σας. Αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει, η αγάπη της για το αντικείμενο.

Το κάθε ζευγάρι άλλωστε είναι διαφορετικό. Άλλο στυλ, άλλη προσωπικότητα, άλλο θέμα γάμου. Η εποχή και φυσικά το νυφικό και το κουστούμι του γαμπρού παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο. Το πιο σημαντικό όμως είναι η αγάπη και η ευτυχία που νιώθουν σε αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα.

Μαύρες και λευκές δαντέλες έκαναν το σκηνικό ξεχωριστό. Ενώ οι πέρλες ξεχείλιζαν από κάθε γωνιά δίνοντας μία σικ διάθεση. Το κίτρινο χρώμα των κρίνων και των λεμονιών ήταν αυτό που έδινε χρώμα στο στολισμό.

Εμείς, σήμερα με την βοήθεια της  Γιούλη Χαριστέ και του Ekfrasi Flowers, θα σας ταξιδέψουμε σε αυτό το ιδιαίτερο σκηνικό.

Ας ξεκινήσουμε!

Ekfrasi Flowers-Κορνίζα υποδοχής
Ekfrasi Flowers-Στεφάνι με τριαντάφυλλα
Ekfrasi Flowers-Στολισμός τραπεζιού
Ekfrasi Flowers-Πέρλες και κρίνοι
Ekfrasi Flowers-Λεμόνια και κρίνοι
Ekfrasi Flowers-Ρύζι
Ekfrasi Flowers-Ταμπελάκι υποδοχής
Ekfrasi Flowers-Νυφική ανθοδέσμη

Εμείς να ευχηθούμε στο ζευγάρι να ζήσουν για πάντα αγαπημένοι και υγιείς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση του δικού σας γάμου μπορείτε να επισκεφθείτε το Ekfrasi Flowers επί της οδού Μεραρχίας 41 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη Γιούλη Χαριστέ στο 23210 55334.