7 Τρόποι Για Να Κρατήσετε Απασχολημένους Τους Μικρούς Καλεσμένους Τη Μεγάλη Μέρα

550

Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μία στροφή στην οργάνωση του γάμου, ώστε η ψυχαγωγία να περιλαμβάνει και δραστηριότητες ειδικά για τα παιδιά.

μικρούς καλεσμένους
Δραστηριότητες για παιδιά

Αν και η δική σας λίστα καλεσμένων περιλαμβάνει περισσότερα από δέκα παιδιά, τότε θα πρέπει να πάρετε στα σοβαρά αυτόν τον μικρότερο πληθυσμό, και να του παρέχετε μια τελείως διαφορετική αντιμετώπιση.

Μεταμφιέσεις

Τα μασκαρέματα αρέσουν στα παιδιά όλων των ηλικιών. Μπορείτε να στήσετε ένα μικρό, αυτοσχέδιο «καμαρίνι», να το γεμίσετε με πολύχρωμα κοστούμια, καπέλα, περούκες, μπογιές, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Αν καταφέρετε να προσθέσετε και μερικά σκηνικά, θα αφήσετε τα παιδάκια του γάμου σας, να ξεδιπλώσουν τις ιδέες τους και να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους! Τέλος, σκεφτείτε πόσες ωραίες φωτογραφίες θα έχετε από αυτή την ωραία δραστηριότητα!

μικρούς καλεσμένους
Μεταμφιέσεις

Εργαστήριο χειροτεχνίας

Για τα παιδάκια εκείνα που τους αρέσει να φτιάχνουν πράγματα, μπορείτε να ορίσετε έναν χώρο για χειροτεχνίες. Υπάρχουν έτοιμα κουτάκια με υλικά για χειροτεχνίες, για παιδιά όλων των ηλικιών. Μοιράστε τα kits στα παιδάκια και αυτά θα είναι απασχολημένα και χαρούμενα, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Παράλληλα, θα έχουν και ένα πολύ ωραίο αναμνηστικό, για να θυμούνται αυτή την ξεχωριστή μέρα!

μικρούς καλεσμένους
Εργαστήριο χειροτεχνίας

Photobooth

Ένα νέο trend από το εξωτερικό, ήρθε να γεμίσει το γάμο σας με γέλιο και ευχάριστες στιγμές, με τους αγαπημένους σας συγγενείς και φίλους. Πολλά μελλόνυμφα ζευγάρια, έχουν ήδη αρχίσει να επιλέγουν το photobooth, για τον επικείμενο γάμο τους, Ποιος είπε όμως, ότι οι φωτογραφικοί θάλαμοι, είναι μόνο για ενήλικες; Μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικά έναν θάλαμο, για τους μικρούς σας καλεσμένους. Θα παίξουν, θα βγάλουν φωτογραφίες, θα διασκεδάσουν!

μικρούς καλεσμένους
Photobooth

Διασκεδαστής

Πολλές φορές, ένας διασκεδαστής, σαν αυτούς που δουλεύουν σε παιδικά πάρτι, μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμος και σε έναν γάμο. Να κρατάει παρέα στα παιδάκια και να οργανώνει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, ώστε να μην χάνουν το ενδιαφέρον τους. Σκεφτείτε και προσλάβετε κάποιον, που μπορεί να ψυχαγωγήσει παιδιά όλων των ηλικιών, και η βραδιά θα κυλήσει ευχάριστα για όλους!

μικρούς καλεσμένους
Διασκεδαστής

Παιχνίδια

Μία πολύ ωραία ιδέα είναι να παρέχετε παιχνίδια τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγαλύτερους καλεσμένους σας. Υπάρχουν παιχνίδια, που μπορούν να απολαύσουν και όλοι μαζί. Μπορείτε να «μπερδέψετε» παραδοσιακά, με πιο μοντέρνα παιχνίδια, ώστε να μην αφήσετε κανέναν παραπονεμένο! Σίγουρα, θα εκτιμήσουν τη σκέψη και την προσπάθειά σας!

μικρούς καλεσμένους
Παιχνίδια

Ταινία

Μετά από το παιχνίδι και ίσως νωρίτερα από τους μεγάλους σε έναν γάμο, τα παιδιά κουράζονται γρήγορα. Μπορείτε σε έναν χώρο, να βάλετε αναπαυτικές μαξιλάρες, ποπ κορν και μία παιδική ταινία, την οποία οι μικροί σας καλεσμένοι θα μπορούν να απολαύσουν, ενώ οι υπόλοιποι απολαμβάνουν το φαγητό ή τον χορό τους.

μικρούς καλεσμένους
Ταινία

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και Τα παρανυφάκια στο γάμο!