Άνθη – Φυτά Θέμης

0
2935

Τα Άνθη – Φυτά Θέμης συνθέτουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας. 

Βρίσκονται στο χώρο των λουλουδιών από το 1972 και συντροφεύει γλυκά τις πιο όμορφες στιγμές σας.

Σύγχρονες ιδέες που θα δώσουν σε κάθε μυστήριο τον απαραίτητο χαρακτήρα και αισθητική.

Αγάπη για τον χώρο και το αντικείμενο είναι αυτό που γεννά τις πιο σύγχρονες ιδέες για κάθε ζευγάρι ή γονείς αντίστοιχα.

Ο γάμος των ονείρων σας 

Ο στολισμός της εκκλησίας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο που πρέπει να μελετήσετε. Η εκκλησία αποτελεί την τελετή, το μυστήριο, το πιο ουσιαστικό μέρος το γάμου σας. Θα πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως στο στυλ και την προσωπικότητα σας. Άνθη, υφάσματα και διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα θα συνθέσουν το απόλυτο σκηνικό.

Ένα μικρό tips που θα πρέπει να θυμάστε, είναι πως όλα ξεκινάνε από τον νυφικό που θα επιλέξει η υποψήφια νύφη.

Αυτή θα ορίσει τα χρώματα και τις υφές που θα κυριαρχήσουν στον χώρο. Άλλωστε είναι η πρωταγωνίστρια της ημέρας!

Η βάπτιση του παιδιού σας 

Έξυπνες δημιουργίες που κεντρίζουν την προσοχή των μικρών μας φίλων, ζωηρά χρώματα, παιχνιδιάρικα υφάσματα, στολίδια και λουλούδια. Μερικές από τις προτάσεις για ένα μαγικό σκηνικό σε μία τόσο ξεχωριστή ημέρα.

Το πάντρεμα της φύσης με την τέχνη και η μοναδική αισθητική των δημιουργιών, απαρτίζουν έναν κόσμο μαγικό. Όπου συνυπάρχει η ομορφιά, η αρμονία, τα χρώματα, τα αρώματα και η ελπίδα. Στο κατάστημα Άνθη – Φυτά Θέμης, τον πρώτο λόγο έχει πάντα το λουλούδι.

Οι παστέλ αποχρώσεις κυριαρχούν στο στολισμό δίνοντας μια αρμονική εικόνα σε κάθε σύνθεση. Και είναι πολλά τα ζευγάρια που επιλέγουν τους συγκεκριμένους τόνους και για τα δύο μυστήρια.

LOCATION: Εθνικής Αντίστασης 21, Σέρρες

Τηλ: (+30) 23210 98884

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ