Βιοπαντοπωλείο – Bio Shop

2372
Στο Βιοπαντοπωλείο Bio Shop θα ανακαλύψετε υγιεινές επιλογές που θα ενισχύσουν τον οργανισμό σας. 

Η υγιεινός τρόπος ζωής προσφέρει θετικά οφέλη που κάθε μέλος της οικογένειας θα πρέπει να λαμβάνει σε καθημερινή βάση. Κάθε γεύμα της ημέρας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη.

To Βιοπαντοπωλείο – Bio Shop λειτουργεί από το 2013 στην πόλη των Σερρών και καθημερινά σας προσφέρει μοναδικές και υγιεινές προτάσεις προϊόντων για κάθε στιγμή.

Πιστοποιημένα Βιολογικά Προϊόντα

Η υπεύθυνη του καταστήματος Δέσποινα Αρβανιτίδου διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία τροφών που μπορείτε να εντάξετε στην διατροφή όλης την οικογένειας! Βιολογικά προϊόντα, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, διάφορα βότανα, ιδιαίτερα μπαχαρικά και βάμματα. Μελισσοκομικά προϊόντα, αλλά και φυτικά καλλυντικά, έλαια, φυτικές βαφές μαλλιών, συμπληρώματα διατροφής που θα ενισχύσουν τον οργανισμό σας, απορρυπαντικά, παιδικές τροφές πλούσιες σε βιταμίνες. Προϊόντα χωρίς γλουτένη, λακτόζη χωρίς ζάχαρη και Vegan επιλογές.

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας και ηλεκτρονικά 

Με μία επίσκεψη στο www.biopantopolio.gr, μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα προϊόντα από κάθε κατηγορία και να αποκτήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής που θα βελτιώσει τις αντοχές σας και την καθημερινότητα σας.

LOCATION: Υψηλάντου 1, Σέρρες
EMAIL: bioshop.serres@gmail.com

Τηλ: 2321 062757