Εκπομπή 2η – WITH LOVE APOSTOLIA

0
1101

Σήμερα στο “With love Apostolia” η Christmas διάθεσή μας βρίσκεται στα ύψη, και αυτό θα το καταλάβεις πολύ σύντομα αφού από την αρχή, μαθαίνουμε γιατί τόσα χρόνια στολίζουμε δέντρο και όχι κάτι άλλο.

Τι θα δούμε σήμερα

Στη συνέχεια, βλέπουμε την Αποστολία να μιλά με την Πασχαλία για ένα χριστουγεννιάτικο θέμα ενώ ανακαλύπτουμε μαζί γιατί τα καλύτερα Χριστούγεννα του κόσμου βρίσκονται στη Νέα Υόρκη. Αργότερα, ο Σταύρος Κίττας μιλά στην Αποστολία για την οικογενειακή του επιχείρηση. Ενώ μεταβαίνουμε στο Παρίσι και ειδικότερα στη μαγευτική Disneyland.

Τα θέματά μας

Έπειτα, η Σοφία Μπαδέκα μας επισημαίνει πως πρέπει να προσεγγίσουμε θερμιδικά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ενώ επίσης βλέπουμε πώς μπορείς να στρώσεις σωστά το δικό σου τραπέζι. Αργότερα, η Φούλα μας δείχνει το χριστουγεννιάτικο χτένισμα που θα απογειώσει την εμφάνισή σου στο ρεβεγιόν. Ενώ το DIY θέμα που ακολουθεί είναι έκπληξη.

Τέλος, παρακολουθούμε μαζί έναν από τους ομορφότερους γάμους του περσινού Χειμώνα, τον γάμο της Αποστολίας. Enjoy!

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr