ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ – ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Ένας Μοναδικός Χώρος Δίπλα Στη Φύση & Το Ποτάμι (Εστιατόριο Ντομάτα)

0
400

Λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης σε ένα καταπράσινο περιβάλλον βρίσκεται το Εστιατόριο Ντομάτα

Στο πιο γραφικό και δροσερό σημείο της πόλης, στην Κοιλάδα των Σερρών. Συναντήσαμε τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι μας φιλοξένησαν στον χώρο τους και μοιράστηκαν μαζί μας τις λεπτομέρειες που θα κάνουν την δεξίωση σας ξεχωριστή!

Ο συνδυασμός της φύσης και των γεύσεων 

Το Εστιατόριο Ντομάτα, είναι ένας χώρος για γάμους, βαπτίσεις και δεξιώσεις λίγων ατόμων. Το ζεστό και πολύ φιλόξενο περιβάλλον συνδυασμένο με τις υπέροχες γεύσεις αποτελούν την επιλογή πολλών νέων ζευγαριών.

Τι κάνει το Εστιατόριο Ντομάτα να διαφέρει και γιατί τα ζευγάρια το επιλέγουν

Το επιλέγουν τα ζευγάρια που ψάχνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που προσφέρουν τα κλασικά ξενοδοχεία και αίθουσες δεξιώσεων. Και τα ζευγάρια που θέλουν να αισθάνονται…. σαν στο σπίτι τους.

Οι καλεσμένοι θα ζήσουν την απόλυτη φιλοξενία και θα απολαύσουν ξεχωριστά πιάτα. Καθώς το μενού προκαθορίζεται πάντα με βάση τις δικές σας προτιμήσεις και γεύσεις. Με αγνές πρώτες ύλες, υψηλής ποιότητας υλικά και συνταγές, που πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Διαμορφώνοντας τον χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Κάθε ζευγάρι ή οι γονείς του παιδιού έχουν την πλήρη ελευθερία να διαμορφώσουν και να οργανώσουν τον χώρο. Η θεματολογία του μυστήριο ή της βάπτισης αντίστοιχα μπορούν να μεταφερθούν και στο κατάστημα.

Φροντίζοντας, έτσι, το μενού και τη διακόσμηση και προσέχοντας ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια για το καλύτερο αποτέλεσμα που θα θυμάστε για μια ζωή!

Το προσωπικό μας 

Το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό, βρίσκεται πάντα δίπλα σε εσάς και τους καλεσμένους σας, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να κάνει τη δεξίωσή σας να μείνει πραγματικά αξέχαστη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δεξίωση της δικού σας γάμου ή τη βάπτιση του παιδιού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το Εστιατόριο Ντομάτα στην Κοιλάδα των Σερρών και συγκεκριμένα επί της οδού Εξοχών 53 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 55433.