Έπιπλα Κουζίνας Αγγελίδης Ιωάννης

2323
Το κατάστημα Έπιπλα Κουζίνας Αγγελίδης θα προσφέρει στο σπίτι σας αυτό που αναζητάτε!

Οι υπεύθυνοι είναι άνθρωποι με όραμα και πολύ αγάπη για το χώρο του επίπλου. Κάθε νέο ζευγάρι που επιθυμεί να ανανεώσει τον χώρο της κουζίνας του θα ανακαλύψει αυτό που αναζητά. Μοντέρνος σχεδιασμός, υψηλή ποιότητα, μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και φυσικά το πιο άψογο αποτέλεσμα.

Η κουζίνα των ονείρων σας 

Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε πλήρως την αισθητική και τις επιθυμίες κάθε ζευγαριού. Γι’ αυτό και πάντα επικοινωνούμε μαζί του, ώστε να ανταποκριθούμε πλήρως στις επιθυμίες του. Κατασκευάζουμε με βάση των χώρο σας με εξειδικευμένους σχεδιασμούς και ειδικές κατασκευές , τις διαστάσεις και το στυλ που θέλετε να δώσετε στην κουζίνα και κατά συνέπεια στο σπίτι σας. 

Κατασκευές κουζίνας & ντουλάπας 

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι αναλαμβάνουν την επιδιόρθωση, αλλά και την ανακαίνιση της υπάρχουσας κουζίνας, αλλά και ντουλάπας στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε την αλλαγή πάγκου, νεροχύτη, αρμοκάλυπτρου και την μπάζα της κουζίνας. Επίσης στην ήδη υπάρχουσα κουζίνα αναλαμβάνουμε την αλλαγή από τις πόρτες κουζίνας, μεντεσέδες και τους μηχανισμούς συρταριών σε κουζίνες και ντουλάπες.

Επισκεφθείτε το κατάστημα και η εξειδικευμένη ομάδα θα αναλάβει να δώσει λύσεις σε κάθε ανανέωση που επιθυμείτε στο χώρο σας.

LOCATION: Δυτικής Θράκης 20, Σέρρες
EMAIL: pantelisaggelidis@hotmail.com

Τηλ: 2321056190 & 2321055938 & 6908598498 – 6936209670