Ευφραιμίδης Photography

4467
O Σωτήρης Ευφραιμίδης θα απαθανατίσει τις πιο λαμπερές στιγμές της ζωής σας στον φακό του! 

Με αγάπη και πάθος για το χώρο της φωτογραφίας κάθε ζευγάρι τον επιλέγει για τον γάμο, αλλά και την βάπτιση του παιδιού του.

Ο ίδιος βρίσκεται στο χώρο εδώ και 18 χρόνια. Τα τελευταία 2 χρόνια δημιούργησε ένα ιδιαίτερο χώρο που κάθε ζευγάρι μπορεί να επισκεφθεί.

Η γνωριμία με τον φωτογράφο 

Είναι πολύ σημαντικό το ζευγάρι να μας εμπιστευτεί, μας αναφέρει ο ίδιος. Μαζί θα ανακαλύψουμε το στυλ και την ιδέα που θα επιθυμούσαν για το κάθε μυστήριο. Ο αρχικός μας στόχος είναι οι ίδιοι να αισθανθούν οικειότητα, έτσι ώστε η ευτυχία και το χαμόγελο τους να διαπεράσει τον φακό!

Αγάπη & Πάθος για το καλύτερο αποτέλεσμα 

Με τις γνώσεις του πάνω στο αντικείμενο και την ευκολία στη δημιουργία οικειότητας με τους πρωταγωνιστές του event, είναι εκεί για να καταγράψει στιγμές αυθόρμητες. Μέσα από τις εικόνες κάθε γάμου ή βάπτισης που αναλαμβάνει. Με τις φωτογραφίες τους αποσκοπούν στο να διατηρήσουν για πάντα ζωντανές τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα των μοναδικών στιγμών που έζησαν το ζευγάρι, αλλά και οι καλεσμένοι τους!

Η φωτογράφιση γάμου, βάπτισης, αρραβώνα η next day & prewedding, αλλά και η βιντεοσκόπηση των ιδιαίτερων στιγμών της ζωής σας πλέον έχουν το όνομα του Ευφραιμίδης Photography!

FACEBOOK: Ευφραιμίδης photography
Instagram: efraimidis_photography
LOCATION: Βενιζέλου 75, Σέρρες
Email: sotirisefraimidis2017@gmail.com
Τηλ.: 2321 553290 & 6996405521