ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΠΑΙΔΙ: Γνωρίστε Το Κέντρο Ειδικής Αγωγής Για Όλη Την Οικογένεια Και Το Παιδί (Σύλλογος Ανέμη)

0
446

Με σεβασμό και αγάπη απέναντι σε εσάς και το παιδί σας βοηθώντας το μέσα από τη μουσικοκινητική αγωγή, αλλά και τη μουσικοθεραπεία το Κέντρο Ειδικής Αγωγής μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

παιδί
Σύλλογος Ανέμη

Ο Σύλλογος Ανέμη απαρτίζεται από ένα πλήρως καταρτισμένο προσωπικό που θα δώσει στο παιδί σας μέσα από την κίνηση, τη μουσική, το λόγο και τον χορό την λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή µε βασικές αρχές (ρυθμό, μελωδία, τραγούδι, κίνηση, χορός), µε πολύ ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Ο Σύλλογος Ανέμη  βρίσκεται στο χώρο της ειδικής διαπαιδαγώγησης εδώ και 15 χρόνια, ξεκινώντας τη λειτουργία του το 2013. Η μεγάλη εξειδίκευση στις μεθόδους: BOBATH, PECS, ABA, S.I, τον κάνει αυτομάτως πέρα για πέρα αξιόπιστο και πρωτοπόρο στο χώρο του.

παιδί
Σύλλογος Ανέμη

Κάθε παιδί έχει το δικό του ατομικό ρυθμό και µε το δικό του τρόπο βλέπει, ακούει και προσλαμβάνει τις διάφορες έννοιες.

Η προσέγγιση του παιδιού σας γίνεται με μεγάλη προσοχή, ευαισθησία και επαγγελματισμό τόσο σε εσάς, όσο και στο παιδί σας. Τα μαθήματα που πραγματοποιούνται είναι διαδραστικά και διαμορφώνονται με βάση την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού.

Tο προσωπικό που εργάζεται στο Σύλλογος Ανέμη είναι έμπειρο και εξειδικευμένο για ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση απέναντι σε εσάς και το παιδί σας. Ο ίδιος, αποτελείται από την εξής ομάδα:

 • Ειδική Παιδαγωγό

Φένια Μεγκιάνη

 • Λογοθεραπευτές
 1. Παπαδοπούλου Ειρήνη
 2. Ξανθοπούλου Βασογιάννα
 3. Ανατολάκη Αναστασία
 4. Καρατσούδη Θεοδώρα
 5. Παπαδάκη Χρυσάνθη
 • Εργοθεραπευτές
 1. Χρήστος Χάρτιος
 2. Νίκος Τριανταφυλλίδης
 • Ψυχολόγοι
 1. Λεοντάρη Ηλιανα
 2. Γαϊταντζή Ιωάννα
 • Ψυχίατροι

Κωνσταντίνα Γιώτα

Μουσικοπαιδαγωγός

Ανδρέας Τριανταφυλλίδης

Ο Σύλλογος Ανέμη βρίσκεται επί της οδού Αρχελάου 5, Σέρρες και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23210 20188 ή στην επίσημη σελίδα στο facebook Κέντρο Ειδικής Αγωγής.