Νυφικά & Βραδινά Φορέματα: Handmade Δημιουργίες Για Τις Πιο Ιδιαίτερες Περιστάσεις Της Ζωής Σας (Atelier Kallia Handmade Fashion)

0
543

Από το νυφικό σας, έως και τις πιο μοναδικές περιστάσεις της ζωής σας αναζητάτε το ιδανικό φόρεμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. 

Το Atelier Kallia Handmade Fashion αναδεικνύει την θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας. Handmade δημιουργίες που θα σας κάνουν να λάμπετε σε κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας.

H Κάλια μπήκε στο χώρο της ραπτικής πριν από 5 χρόνια και αμέσως πήρε την απόφαση να το ακολουθήσει επαγγελματικά. Ο κόσμος των υφασμάτων και της γυναικείας ένδυσης ήταν αυτός που την μάγεψε!

Νυφικά φορέματα

Η μεγάλη της αγάπη για τα νυφικά την έχει οδηγήσει στο να την εμπιστεύονται όλο και περισσότερες γυναίκες για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.

Δαντέλες, τούλια, μεταξωτά υφάσματα, πολύτιμες πέτρες και αισθητική που ξεχωρίζει σε κάθε νυφική της δημιουργία.

Φορέματα για κάθε ιδιαίτερα περίσταση 

Η αγάπη για τον σχεδιασμό δεν σταμάτησε στα νυφικά. Η ίδια εξελίχθηκε δημιουργώντας λαμπερά φορέματα, ιδιαίτερα top και φούστες ιδανικά για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Οι γραμμές της κολακεύουν κάθε σιλουέτα και προσδίδουν στυλ και χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση.

Δημιουργίες ονειρικές και μυστηριώδης που αγκαλιάζουν με μοναδικό τρόπο το σώμα κάθε γυναίκας. Με προσοχή στην λεπτομέρεια για το άριστο αποτέλεσμα. Στόχος της είναι να δημιουργεί το κατάλληλο σύνολο για αυτές τις πιο ιδιαίτερες στιγμές στην ζωή κάθε γυναίκας.

Το Atelier Kallia Handmade Fashion, θα το βρεις επί της οδού Νένητα, Χίος, αλλά και τηλεφωνικά στο 695 619 1304, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Atelier Kallia.