Καφεκοπτείο Μπουφίδη

2264
Το Καφεκοπτείο Μπουφίδη θα προσφέρει στην οικογένεια σας μοναδικές γεύσεις για κάθε στιγμή της ημέρας

Ερχόμενοι στο κατάστημα θα ανακαλύψετε γεύσεις για το πρωινό, το μεσημεριανό, αλλά και τα snack σας. Ποιοτικές και υγιεινές επιλογές που θα χαρίσουν στην καθημερινότητα σας ενέργεια, δύναμη και ευεξία.

Τοπικές Γεύσεις 

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος έχουν φροντίσει να διαθέτουν τοπικές Σερραικές γεύσεις πλούσιες σε βιταμίνες και ιδανικές για κάθε μέλος της οικογένειας. Ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, super foods, ροφήματα και φυσικά ο διάσημος Ελληνικός καφές που θα συντροφεύσει τα πρωινά σας.

Επιπλέον, θα ανακαλύψετε τις πιο υγιεινές επιλογές μεσημεριανών. Οσπρίων, ζυμαρικών, αλλά και διάφορα μείγματα μπαχαρικών που θα χαρίσουν μοναδική γεύση στις καθημερινές συνταγές σας.

Κάτι ακόμη που θα πρέπει να γνωρίζεται είναι ότι το Καφεκοπτείο Μπουφίδη σας προσφέρει και τα πιο λαχταριστά κεράσματα. Μία μεγάλη ποικιλία γλυκών του κουταλιού, ζαχαρωτά και  λαχταριστές σοκολάτες είναι μερικά από αυτά που θα σας καταπλήξουν με την πρώτη δοκιμή!

Ασυναγώνιστες τιμές & Ποιότητα 

Στο κατάστημα θα ανακαλύψεις τις χαμηλότερες τιμές σε συνδυασμό με τη ποιότητα που δεν αλλοιώνεται ποτέ!

Κουφέτα 

Τέλος, στο κατάστημα θα ανακαλύψετε τα διάσημα και λαχταριστά κουφέτα Χατζηγιαννάκη. Μοναδικές γεύσεις που θα χαρίσουν στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας την γευστική ανάμνηση που επιθυμείτε!

LOCATION: Δ. Σολωμού 39, Σέρρες
FACEBOOK: Καφεκοπτείο Μπουφίδης
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23210 22205