Καφεκοπτείο Μπουφίδης

0
1926

Το Καφεκοπτείο Μπουφίδης σας προσφέρει τα πιο ποιοτικά προϊόντα κάθε στιγμή της ημέρας

Εδώ και χρόνια, χαρίζει ιδιαίτερες γεύσεις σε όλη την πόλη! Εμπειρίες και αναμνήσεις στις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές της ζωής σας, το γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας.

Μετρώντας, πλέον, μία πολυετή πορεία σε έναν πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο, επί της οδού Δ. Σολωμού 39. Έχει καταφέρει, με το πέρασμα του χρόνου, να αγαπηθεί ιδιαίτερα. Αφού όσοι το επισκέπτονται ανακαλύπτουν τις ξεχωριστές γεύσεις, τις μοναδικές δημιουργίες, τις νέες ιδέες, προτάσεις και υπηρεσίες, που το κάνουν ξεχωριστό. Με την ίδια πάντοτε πολυετή ποιότητα, εξυπηρέτηση και εμπειρία. Το Καφεκοπτείο Μπουφίδης διατηρεί αναλλοίωτο το χαμόγελο και τη θετική διάθεση, που συνεχίζουν να εμπνέουν κάθε πελάτη.

Εκλεκτά εδέσματα για κάθε περίσταση 

Στο Καφεκοπτείο Μπουφίδης, λοιπόν, έχετε τη δυνατότητα να βρείτε πολλά και πρωτότυπα κεράσματα για όλη την εβδομάδα πριν το γάμο σας. Κατά την οποία θα δέχεστε στο σπίτι συνεχώς συγγενείς και φίλους, που θα θέλουν να σας ευχηθούν για την πιο γλυκιά στιγμή της ζωής σας.

Παράλληλα, διαθέτει πολλά και διαφορετικά υλικά τα οποία είναι ιδανικά για κάθε νύφη. Με δημιουργικό ταλέντο και φαντασία, που θέλει μόνη της να δημιουργήσει από το μηδέν τις μπομπονιέρες του γάμου της. Η ποιότητα και η ποικιλία και πάλι, θα σας δυσκολέψουν να αποφασίσετε.

Επιπλέον, στο Καφεκοπτείο Μπουφίδης, μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα κρασιών Κτήμα Νερατζή. Τα οποία αποτελούν μία ιδανική πρόταση για ένα welcome drink έξω από τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, συνδυασμένου με αποξηραμένα φρούτα. Τα κρασιά Κτήμα Νερατζή, λοιπόν, από το Καφεκοπτείο Μπουφίδης, μπορούν να συνοδεύσουν με τον πιο μοναδικό τρόπο ακόμη και την ημέρα του γάμου σας πριν και μετά το μυστήριο. Σκεφτείτε το!

Ασφαλώς, αποτελεί την ιδανική πρόταση και για την ημέρα της βάπτισης του μικρού σας πρίγκιπα ή της μικρής σας πριγκίπισσας. Κι αυτό καθώς, εκεί, κάθε μητέρα μπορεί να βρει εναλλακτικές και υγιεινές προτάσεις. Ώστε, να οργανώσει άψογα τη βάπτιση του παιδιού της ή το παιδικό του πάρτι.

Επιπλέον θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία σε: αποξηραμένα φρούτα, γλειφιτζούρια με κάποιο θέμα ή με το όνομα του παιδιού (γίνονται κατόπιν παραγγελιάς). Υλικά για cupcakes, υλικά για cakepops, χρώματα ζαχαροπλαστικής, καραμέλες, σοκολατοειδή, γλυκά του κουταλιού, παραδοσιακά γλυκά & marshmallows.

Τα πιο ιδιαίτερα κουφέτα 

Το ιδιαίτερο, όμως είναι ότι διαθέτει τα κουφέτα Χατζηγιαννάκη. Τα περίφημα κουφέτα γάμου και βάπτισης που εδώ και 60 χρόνια, συνοδεύουν τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη άλλωστε, ξεκίνησε το ταξίδι της το 1950. Με δημιουργό τον Νικόλαο Χατζηγιαννάκη και με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή κουφέτου. Κάτι που τη διέκρινε και τη διακρίνει μέχρι και σήμερα, με μεγάλη επιτυχία. Έτσι, λοιπόν, η συνεργασία του Καφεκοπτείου Μπουφίδης μαζί της, δεν είναι τυχαία.

Τιμώντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας, λοιπόν, το Καφεκοπτείο Μπουφίδης συνεχίζει να διατηρεί την οικογενειακή του παράδοση. Έτσι ώστε και οι επόμενες γενιές να γεύονται και να μιλούν για τα υλικά και τα προϊόντα του.

LOCATION: Δ. Σολωμού 39