Κέντρο Αισθητικής Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου

0
1552

Το Κέντρο Αισθητικής Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου φροντίζει για την εικόνα σου μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια 

Το Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου είναι ένα Κέντρο Αισθητικής, που ασχολείται με τις θεραπείες προσώπου και σώματος. Αλλά και με την αποτρίχωση, το μακιγιάζ, μανικιούρ-πεντικιούρ.

Θεραπείες που εφαρμόζει

Στις θεραπείες προσώπου συμπεριλαμβάνονται η ενυδάτωση, η λεύκανση, η αντιγήρανση, η δερματοαπόξεση, ο βαθύς καθαρισμός.

Στις θεραπείες σώματος συμπεριλαμβάνονται το λιπολέιζερ, η πρεσοθεραπεία, η παθητική γυμναστική. Η ηλεκτρολιπόλυση, η πλατφόρμα για ενεργητική γυμναστική και το μηχάνημα Starvak.

Αποτρίχωση με
  • IPL Φωτοαποτρίχωση
  • Κερί
  • Ριζική αποτρίχωση

Μάλιστα, κάτι που αξίζει να γνωρίζετε είναι πως στο Κέντρο Αισθητικής Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου χρησιμοποιούνται προϊόντα της πολύ γνωστής εταιρείας Juliette Αrmand. Ενώ υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα μεταπώλησης.

Επιπλέον, απολαμβάνετε αποκλειστικό πακέτο ομορφιάς μόνο με 120€ στις 10 επισκέψεις. Λιπολέιζερ μαζί με προσεθεραπεία και με κάθε πρόγραμμα σώματος, έχετε δώρο τη λιπομέτρηση και το πρόγραμμα διατροφής.

Νυφικό Μakeover για 2 μήνες που περιλαμβάνει:
  1. Αδυνάτισμα με μηχανήματα και χειρομάλαξη
  2. Πρόγραμμα διατροφής με εγγύηση απώλειας βάρους 8 κιλών
  3. Περιποίηση προσώπου
  4. Αποτρίχωση σώματος
  5. Νυφικό μακιγιάζ και 1 δοκιμαστικό

15 επισκέψεις συνολικά για πρόσωπο & σώμα με το ποσό των 400€.

Τα 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ομορφιάς, καθώς και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με τις πολύ προσιτές τιμές, καθιστούν το Κέντρο Αισθητικής Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου την Νο1 επιλογή. Για την προσωπική σας φροντίδα και ομορφιά. Ιδίως για τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας, την ημέρα του γάμου σας.

WEBSITE: bclinic.gr
FACEBOOK PAGE: Beauty Clinic Serres
FACEBOOK PROFILE: Beauty-clinic Katerina Nalmpantidou
LOCATION: Κωνσταντινουπόλεως 8, Σέρρες
Τηλ: (+30) 23210 63242