Κέντρο Αισθητικής Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου

0
1684

Το Κέντρο Αισθητικής Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου φροντίζει για την εικόνα σου μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια 

Ένας σύγχρονος χώρος αισθητικής που ασχολείται με τις θεραπείες προσώπου και σώματος. Αλλά και με την αποτρίχωση, το μακιγιάζ, μανικιούρ-πεντικιούρ.

Θεραπείες που εφαρμόζει

Στις θεραπείες προσώπου συμπεριλαμβάνονται η ενυδάτωση, η λεύκανση, η αντιγήρανση, η δερματοαπόξεση, ο βαθύς καθαρισμός.

Στις θεραπείες σώματος συμπεριλαμβάνονται το λιπολέιζερ, η πρεσοθεραπεία, η παθητική γυμναστική. Η ηλεκτρολιπόλυση, η πλατφόρμα για ενεργητική γυμναστική και το μηχάνημα Starvak.

Αποτρίχωση με
  • IPL Φωτοαποτρίχωση
  • Κερί
  • Ριζική αποτρίχωση

Μάλιστα, κάτι που αξίζει να γνωρίζετε είναι πως στο Κέντρο Αισθητικής Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου χρησιμοποιούνται προϊόντα της πολύ γνωστής εταιρείας Juliette Αrmand. Ενώ υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα μεταπώλησης.

Επιπλέον, απολαμβάνετε αποκλειστικό πακέτο ομορφιάς μόνο με 120€ στις 10 επισκέψεις. Λιπολέιζερ μαζί με προσεθεραπεία και με κάθε πρόγραμμα σώματος, έχετε δώρο τη λιπομέτρηση και το πρόγραμμα διατροφής.

Νυφικό Μakeover για 2 μήνες που περιλαμβάνει:
  1. Αδυνάτισμα με μηχανήματα και χειρομάλαξη
  2. Πρόγραμμα διατροφής με εγγύηση απώλειας βάρους 8 κιλών
  3. Περιποίηση προσώπου
  4. Αποτρίχωση σώματος
  5. Νυφικό μακιγιάζ και 1 δοκιμαστικό

15 επισκέψεις συνολικά για πρόσωπο & σώμα με το ποσό των 400€.

Τα 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ομορφιάς, καθώς και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με τις πολύ προσιτές τιμές, καθιστούν το Κέντρο Αισθητικής Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου την Νο1 επιλογή. Για την προσωπική σας φροντίδα και ομορφιά. Ιδίως για τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας, την ημέρα του γάμου σας.

WEBSITE: bclinic.gr
FACEBOOK PAGE: Beauty Clinic Serres
FACEBOOK PROFILE: Beauty-clinic Katerina Nalmpantidou
LOCATION: Κωνσταντινουπόλεως 8, Σέρρες
Τηλ: (+30) 23210 63242