Koufetoulini by Efi

0
2154

Το Koufetoulini by Efi αποτελεί τον οδηγό σας στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα & φυσικό κατάστημα που αναλαμβάνει να οργανώσει με απόλυτη ακρίβεια την οργάνωση του γάμου ή την βάπτιση του παιδιού σας.

Η μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και την οργάνωση εκδηλώσεων μας δίνει την πολυτέλεια να δημιουργήσουμε τις πιο παραμυθένιες συνθέσεις. Με γνώμονα πάντα το στυλ, τον χαρακτήρα αλλά και την εποχή του μυστηρίου.

Δημιουργούμε τo πιο ειδυλλιακό σκηνικό για τον γάμο των ονείρων σας

Συνθέσεις που αποπνέουν ρομαντισμό. Συνδυασμοί που δένουν αρμονικά μεταξύ τους και στοιχεία της φύσης δημιουργούν αυτό που πραγματικά έχετε οραματιστεί για τον γάμο των ονείρων σας! Πληκτρολογώντας την σελίδα koufetoulini.gr, θα εμπνευστείτε από τις πιο πρωτότυπες ιδέες. Προσιτή πολυτέλεια για την πιο μαγική ημέρα της ζωής σας.

Ένας κόσμος γεμάτος λουλούδια & χρώματα για την βάπτιση του παιδιού σας 

Οι θεματικές βαπτίσεις κυριαρχούν. Επιλέξτε ήρωες, χρώματα και συνθέσεις που ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σας, αλλά και με του μικρό/ή σας πρωταγωνιστή /ρια!

Εμείς, με την σειρά μας θα δημιουργήσουμε το πιο ονειρεμένο σκηνικό για την ημέρα του μυστηρίου. Οι καλεσμένοι σας, μικροί και μεγάλοι θα θυμούνται την στιγμή με αγάπη και νοσταλγία.

E-invite Save the Date!

Το ηλεκτρονικό προσκλητήριο αποτελεί την απόλυτη τάση της εποχής. Το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει το στυλ και την παρουσίαση που επιθυμεί αποστέλλοντας το ”μήνυμα αγάπης” στους πιο αγαπημένους του ανθρώπους. Φαντασία και δημιουργικότητα στο πιο stylish ηλεκτρονικό προσκλητήριο!

Επικοινώνηστε με την υπεύθυνη και κλείστε το ραντεβού σας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Έμπνευση δημιουργικότητα, πρωτότυπες ιδέες που κάθε ζευγάρι οραματίζεται για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής του!

WEBSITE: www.koufetoulini.gr
FACEBOOK: Koufetoulini by efi Νυφικά – Βαπτιστικά – Στολισμοί
LOCATION: Σιδηρόκαστρο Σερρών
Τηλ.: 2323 024 888