Κεράσματα Γεμάτη Αγάπη Από Το Loukou Dreams!

363

Το Loukou Dreams θα γλυκάνει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας! 

Μοναδικές γεύσεις που περιστρέφονται γύρο από τα λουκούμια, ως οικοτεχνία η αγάπη τους για τον χώρο και το αντικείμενο τους ώθησε, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα. Το κατάστημα βρίσκεται στον χώρο εδώ και ένα χρόνο και δημιουργεί γεύσεις που θα αγαπήσετε!

Το πιο κλασικό και αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων παίρνει μορφή και ντύνεται με μπισκότο ή γκοφρέτα για να προσφερθεί με αγάπη σε κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας!

Τα πιο γλυκά κεράσματα

Το Loukou Dreams αποτελεί το ιδανικό κέρασμα. Για το γάμο, την βάπτιση, τα γενέθλια, αλλά και την γέννηση του παιδιού σας! Χειροποίητες δημιουργίες που θα επισφραγίσουν τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής σας.

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζεται είναι ότι δημιουργούν λουκούμια με γεύση ρόδι, από ροδιές δικής τους παραγωγής, αλλά και παγωτίνια με λουκούμι σε διάφορες γεύσεις!

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα 

Μπορείς να δοκιμάσεις τις απίθανες γεύσεις τους κάνοντας την δική σου παραγγελία. Έτσι θα χαρίσεις την πιο γλυκιά ανάμνηση στις σημαντικές στιγμές της ζωής σου! Η παραγγελία σας αποστέλλεται με courier και οι τρόποι πληρωμής είναι με αντικαταβολή ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Τα προϊόντα μεταφέρονται σε προσεγμένες συσκευασίες, ώστε να τα προσφέρεται ακριβώς όπως δημιουργούνται.

Το Loukou Dreams, θα το βρείτε επί της οδού Παπαφλέσσα 3, Φέρες και τηλεφωνικά στο 694 837-0714, καθώς και στα Social Media FACEBOOK: Loukou..dreams Instagram: loukou.dreams.