Οι Πίτες Της Βούλας

0
2260

Οι Πίτες της Βούλας καθημερινά σας προσφέρουν μοναδικές γεύσεις για κάθε στιγμή της ημέρας!

Αγνά υλικά, επιλεγμένες πρώτες ύλες, παράδοση και πολύ αγάπη είναι τα συστατικά που καθημερινά χρησιμοποιούνται. Συναντήσαμε την υπεύθυνη στο χώρο της και μοιράστηκε μαζί μας τις χειροποίητες γεύσεις που δημιουργεί καθημερινά!

<<Η επιχείρηση μας λειτουργεί εδώ και 25 χρονιά στην πόλη των Σερρών και τα τελευταία 6 χρονιά βρισκόμαστε και στην Θεσσαλονίκη προσφέροντας τις ίδιες ιδιαίτερες γεύσεις με αγάπη! Το κατάστημα μας διαθέτει πιστοποίηση ISO για τα προϊόντα και τις υπηρέτησες που παρέχουμε, κάτι που μας κάνει περήφανους και ακόμη πιο δημιουργικούς!>>

Μεγάλη ποικιλία γεύσεων

Καθημερινά μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτές γεύσεις για το πρωινό, αλλά και το βραδινό σας γεύμα. Μία μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές πίτες με γέμιση τυρί, σπανάκι, κοτόπουλο και ζαμπόν, αλλά και επιλογές για χορτοφάγους. Μοναδική πρασόπιτα, δυναμωτική μανιταρόπιτα και πατατόπιτα σας περιμένουν να τις γευθείτε.

Αλλά εάν επιθυμείτε την ίδια ποιότητα σε μία γλυκιά εκδοχή τότε θα πρέπει να επιλέξετε την θεική κρεμόπιτα, την γλυκιά κολοκυθόπιτα, την μυρωδάτη μηλόπιτα και υπέροχη ρυζόπιτα.

Τέλος, με την επίσκεψη σας στο κατάστημα δεν γίνεται να μην δοκιμάσετε και τα τραγανά κουρού με γέμιση τυρί, κοτόπουλο και λουκάνικο.

Απίστευτες γεύσεις και μεγάλη ποικιλία που θα γίνουν η αγαπημένη συνήθεια όλης της οικογένειας!

Κοινωνικές εκδηλώσεις 

Οι ίδιοι αναλαμβάνουν παντός τύπου κοινωνικές εκδηλώσεις σύμφωνα πάντα με τις επιθυμείς και τις γευστικές προτιμήσεις του ζευγαριού.

Γευστική προσφορά 

Τώρα μπορείτε να γευθείτε την αγαπημένη σας πίτα στην γεύση της επιλογής σας άψητη, ενός κιλού με 10€. Ίδια ποιότητα με αγνά υλικά και αγάπη!

LOCATION: Βασιλέως Βασιλείου 23, Σέρρες
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23210 21421