Παρουσίαση

1634

Η Παρουσίαση αποτελεί την ιδανική πρόταση για το σπίτι των ονείρων σας

Πρόκειται για την μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων στην Ελλάδα. Στόχος της είναι να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες στο ξεκίνημα κάθε νέου ζευγαριού.

Το κατάστημα των Σερρών είναι ένας χώρος πολυτέλειας και αρμονίας που αποτελεί κόσμημα για την πόλη και τους επισκέπτες του.

Πορσελάνες, μαχαιροπίρουνα, κρύσταλλα έπιπλα και λευκά είδη από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως ”ντύνουν” αρμονικά κάθε χώρο και στιγμή του νέου σας σπιτιού. Alessi (σκεύη και διακοσμητικά με design & αισθητική που ξεχωρίζει), WMF, Rosenthal, Villeroy & Boch, Thomas, Hutschenreuther, Wedgwood, Lenox, Alfi, Riedel, KitchenAid, Leonardo και Kartell είναι μόνο μερικοί από αυτούς με τους οποίους συνεργάζεται.

Εμπνευσμένος σχεδιασμός, δελεαστικές ισορροπίες ποιότητας τιμής και φιλικό περιβάλλον για κάθε νέο ζευγάρι που επισκέπτεται το κατάστημα.

Λίστα γάμου 

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα και οι προτάσεις της Παρουσίασης είναι μία εξαιρετική ιδέα για το πιο elegant ξεκίνημα τους. Επιλογές διαχρονικές και αναλλοίωτες στο χρόνο που θα αποτυπώνουν για πάντα συναισθήματα από την πιο ξεχωριστή ημέρα.

Λευκά Είδη 

Πλέον, η Παρουσίαση φροντίζει και για όλα τα λευκά είδη του σπιτιού σας. Ολοκληρωμένες σειρές για την κρεβατοκάμαρα, αλλά και το μπάνιο. Σεντόνια, παπλώματα, μαξιλάρια, πετσέτες. Ποιότητα, υφές και αίσθηση πολυτέλειας σε όλες τις φάσεις της ζωής σας!

Τέλος, θα ανακαλύψετε και συλλογές για:
  • Την Κουζίνα
  • Το Μπάνιο
  • Για τις καθημερινές ανάγκες του παιδιού
  • Τον κήπο ή το μπαλκόνι
  • Αλλά και έπιπλα

Προτάσεις που υπογράφονται από φινέτσα, φαντασία και δημιουργικότητα…

WEBSITE: www.parousiasiserres.com
FACEBOOK: Παρουσίαση Σέρρες
LOCATION: Τσαλοπούλου 11, Σέρρες
Τηλ: 2321 552525