Photometro Studio

0
2486

Το Photometro Studio αποτυπώνει τις πιο μοναδικές σας στιγμές με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο 

Kύριο χαρακτηριστικό τους είναι το πάθος για τη φωτογραφία και το άψογο αποτέλεσμα.

Στην πραγματικότητα φωτογραφίζουν τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις σας, δίνοντάς τους ζωή. Η αναζήτηση της ομάδας του φωτογραφείου Photometro Studio για μια αληθινή εικόνα, είναι διαρκής και επίμονη. Όταν το επιτυγχάνουν, η ικανοποίηση δεν περιγράφεται. Σε κάθε φωτογράφιση τούς εξιτάρει το κυνήγι με το χρόνο. Αλλά και η πρόκληση να αιχμαλωτίσουν την κάθε στιγμή με καλλιτεχνική προσέγγιση. Το αποτέλεσμα όμως κάθε φορά είναι εξαιρετικό! Οι φωτογραφίες σας, διηγούνται την δική σας ιστορία.

Επαγγελματικές φωτογραφίες που θα σας κάνουν να αναπολείτε τις στιγμές 

Οι έμπειροι φωτογράφοι του φωτογραφείου Photometro Studio, λοιπόν, αντιλαμβάνονται και καλύπτουν τις ανάγκες σας. Προσφέροντας επαγγελματικές και ιδιαίτερες φωτογραφίες. Υπόσχονται μάλιστα ότι με την αφοσίωσή τους, θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία.

To Photometro Studio μάλιστα, καλύπτει όλη την γκάμα φωτογραφικών υπηρεσιών. Ενώ ειδικεύεται στη φωτογραφία γάμου και βάπτισης, καθώς και στη διαφημιστική φωτογραφία χρησιμοποιώντας όλα τα νέα τεχνολογικά μέσα.

Οι φωτογράφοι που βρίσκονται στην καρδιά του φωτογραφείου είναι ο Δημήτρης και ο Χρήστος Αντωνίου. Ο Δημήτρης Αντωνίου, σπούδασε στη σχολή φωτογραφίας FOCUS. Ενώ ο Χρήστος Αντωνίου είναι απόφοιτος του τμήματος Φωτογραφίας της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας.

Το μότο της δικής τους φιλοσοφίας ανάγεται σε μια φράση του Ansel Adams σύμφωνα με τον οποίο: «You don’t take a photograph, you make it». Το μόνο που σας ζητούνε, λοιπόν, είναι να εκφραστείτε ελεύθερα. Ώστε να αναλάβουν την κάλυψη των όμορφων και ιδιαίτερων στιγμών της ζωής σας με επαγγελματισμό και μεράκι.

LOCATION 1: Ανατολικής Θράκης 36 και Νικομηδείας,  Σέρρες
Τηλ: (+30) 23210 56898
Υπεύθυνος Καταστήματος: Χρήστος Αντωνίου
LOCATION 2: Βασιλέως Βασιλείου 25, Σέρρες

Τηλ: (+30) 23210 55977

Υπεύθυνος Καταστήματος: Δημήτρης Αντωνίου