Πολίτικο Ζαχαροπλαστείο

0
1907

Το Πολίτικο Ζαχαροπλαστείο θα γλυκάνει τις πιο ξεχωριστές σας στιγμές 

Ένα γευστικό ταξίδι, από την Κωνσταντινούπολη και ακόμη πιο μακριά. Από τα πολίτικα σιροπιαστά και τον λαχταριστό μπακλαβά στις πιο αριστοτεχνικές γαμήλιες τούρτες. Γεύσεις που ξυπνούν μνήμες και ταξιδεύουν το νου. Παντρεύονται αρμονικά στο Πολίτικο Ζαχαροπλαστείο.

Γλυκά φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά. Τα γλυκά του Πολίτικου Ζαχαροπλαστείου παράγονται καθημερινά με μεράκι. Ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές από Ανατολή και Δύση.

Το Πολίτικο Ζαχαροπλαστείο, λοιπόν, πιστεύοντας ότι δεν υπάρχουν όρια στην απόλαυση και επεκτείνοντας συνεχώς τους δημιουργικούς του ορίζοντες, έχει κατακτήσει την τεχνογνωσία της απόλυτης ικανοποίησης του ουρανίσκου σας.

Ιδιαίτερες γεύσεις 

Εδώ και χρόνια, δημιουργεί για εσάς μοναδικές γεύσεις. Με την ίδια προσωπική φροντίδα και στα πιο υψηλά επίπεδα ποιότητας. Έχει, μάλιστα, καταφέρει να ταυτίσει το όνομα του με το καλό γλυκό στην πόλη των Σερρών πραγματοποιώντας κάθε σας επιθυμία.

Τόσο για την προσωπική σας ευχαρίστηση όσο και για τις κοινωνικές ή επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Το Πολίτικο Ζαχαροπλαστείο σας παρουσιάζει μοναδικές τούρτες σε οποιοδήποτε σχέδιο και γεύση εσείς επιθυμείτε.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και πιο αγνά υλικά φροντίζει να έχετε ολόφρεσκα γλυκά. Έτσι ο γάμος, η βάπτιση ή το παιδικό πάρτι θα μοιάζει με ένα γλυκό ταξίδι!

Το Πολίτικο Ζαχαροπλαστείο ονειρεύτηκε το γλυκό στην πιο αριστουργηματική εκδοχή του και τα κατάφερε. Εμπνευσμένες, αυθεντικές, τολμηρές γλυκές γεύσεις, με τη δική του σφραγίδα. Οι οποιές ξεχειλίζουν από απόλαυση και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του γλυκού.

Σας περιμένουν να γευτείτε υπέροχες εκπλήξεις γλυκιάς απόλαυσης που είναι σίγουρο ότι θα σας κατακτήσουν. Ή να κάνετε την παραγγελία σας για ένα γάμο που θα μείνει αξέχαστος, για μία βάπτιση με γλυκό χαρακτήρα ή για ένα παιδικό πάρτι που θα αφήσει εποχή για τα γλυκά του!

LOCATION: Κιουταχείας 7, Σέρρες
Κινητό: (+30) 6946778444