Timos Hair Group

3996

To Timos Hair Group δημιουργεί το απόλυτο hair styling για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας 

Το ίδιο βρίσκεται από το 2007 σε έναν υπέροχο χώρο. Δύο όροφοι απόλυτης ομορφιάς στο κέντρο της πόλης με επίκεντρο εσάς. Έτοιμο να υποδεχτεί άντρες και γυναίκες για να απολαύσουν τις μοναδικές υπηρεσίες του.

Ό, τι αναζητά κάθε γυναίκα για τα εικόνα των μαλλιών της 

Η άψογη ποιότητα των προϊόντων του υπόσχεται να μετατρέψει την επίσκεψή σας σε μία μοναδική εμπειρία. Ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου Τίμος Γουγούσης είναι εκεί για να σας ενημερώσει για τις νέες τάσεις και να σας συμβουλεύσει.

Στον πρώτο όροφο, διαθέτουν ακόμη το τμήμα βραδινού και νυφικού μακιγιάζ. Κάνοντας ξεχωριστές τις πιο ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή σας καθώς και τμήμα περιποίησης των φρυδιών σας.

Εμπνευστής της εταιρείας, λοιπόν, είναι ο Τίμος Γουγούσης ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1990. Αποφοίτησε για πρώτη φορά από σχολή κομμωτικής με γενικό βαθμό 20 και με έπαινο αριστείας. Πρώτο βραβείο στην δουλειά του ήρθε το 1992. Από την εταιρεία Zotos και ένα χρόνο αργότερα ήρθε και το δεύτερο βραβείο. Δουλεύοντας για αρκετό καιρό στη Θεσσαλονίκη στο κομμωτήριο Thrix ως cooper μπήκε για τα καλά στο χώρο της τηλεόρασης. Όπου στο περίπτερο 4 της έκθεσης Θεσσαλονίκης χτένιζε τα μοντέλα του «Πρωινού Καφέ» με την Ελένη Μενεγάκη το 1995.

Η δίψα του για εξέλιξη στον χώρο της κομμωτικής τον οδήγησε σε πέντε διπλώματα. Από την Wella, από την Goldwell και τρία από την L’oreal. Τον Ιούνιο του 2007 ήταν στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη στη σχολή International Llongueras Center. Όπου παρακολούθησε ένα σεμινάριο κομμωτικής με τις νέες τάσεις την μόδας για κούρεμα – βαφή του 2008.

Τo 2009 απέκτησε δύο Διπλώματα στο Mangment For Herdressers. Παρακολουθώντας τον διεθνούς φήμης κομμωτή των celebrities Hedwich, δύο Γάλλους κομμωτές αλλά και τον Sacha Haselhoff. Η οποία διαθέτει 74 κομμωτήρια σε όλη την Ευρώπη. Το σημαντικότερο είναι το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε με πολύ προσπάθεια το 2009. Στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό OMC EUROPE CUP OPEN TEAM 2009.

Οι πιο εξελιγμένες υπηρεσίες 

Από το 1999 διαθέτει τον δικό του χώρο για την γυναίκα αλλά και τον άνδρα στον οποίο ο καθένας μπορεί να μάθει τις νέες τάσεις της μόδας αλλά και τα νέα χρώματα που κυκλοφόρησαν.

To 2007 δημιούργησε έναν ολοκαίνουριο χώρο επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 4 στην Πλατεία Ελευθερίας. Όπου έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε χαλαρωτικό μασάζ shiatsu στους δύο λουτήρες αλλά και να βάψετε τα μαλλιά σας μέσα σε 5 λεπτά, να κάνετε ανταύγειες σε 12 λεπτά και θεραπείες μαλλιών στο MEGA OZONE AND IONIZED μηχάνημα όπου παρέλαβαν από την Ιταλία για μία ακόμη καινοτομία στην κομμωτική.

Οι θεραπείες αυτές χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στον χώρο του κομμωτηρίου. Καθώς δεν μπορεί κάποια κυρία να τις βρει στο εμπόριο. Με την θεραπεία αυτή μπορούν να βελτιώσουν θεαματικά τη υφή της και να την επαναφέρουν στην αρχική της μορφή.

Το κομμωτήριο Timos Hair Group έχει τη δυνατότητα να προτείνει πολλές καινοτόμες θεραπείες όπως: botox μαλλιών, peeling μαλλιών, θεραπεία λάμψης, θεραπεία αναδόμησης, θεραπεία κερατίνης.

Όλες αυτές οι θεραπείες με μία σωστή συντήρηση στο σπίτι εγγυώνται διάρκεια στο αποτέλεσμα και μία εντυπωσιακή εμφάνιση την ημέρα του γάμου σας. Το αποτέλεσμα των θεραπειών φαίνεται μετά τις 4 πρώτες εφαρμογές. Κάτι το οποίο σημαίνει πως πρέπει να επισκεφθεί το κομμωτήριο περίπου 6 μήνες πριν.

FACEBOOK: Timos hair group
LOCATION: Εθνικής Αντίστασης 4 (Πλατεία Ελευθερίας), Σέρρες

Τηλ: (+30) 23210 51109