Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Μπαδέκα

6645
To Κέντρο αισθητικής Μπαδέκα θα σας χαρίσει το απόλυτο beauty makeover για λαμπερό πρόσωπο και σώμα!

Συναντήσαμε τις ιδιοκτήτριες του κέντρου κα. Δέσποινα, Σοφία και Μαρία Μπαδέκα στο χώρο τους και μας αποκάλυψαν μυστικά που κάθε γυναίκα, αλλά και υποψήφια νύφη θα πρέπει να γνωρίζει. Πρόκειται για ένα από τα δυναμικότερα και πιο εξελιγμένα Κέντρα Αισθητικής & Διαιτολογίας στην πόλη των Σερρών.

Οι κατάλληλες θεραπείες για το τέλειο σώμα 

Με επαγγελματισμό και αφοσίωση στο επάγγελμα το κέντρο διαθέτει μία σειρά εξελιγμένων θεραπειών που θα αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτό σας.

Adipo Wave – Κρουστικός Υπέρηχος: Το Adipo Wave βασίζεται στην τεχνολογία του κρουστικού υπερήχου.

Κρυολιπόλυση: Το εξελιγμένο Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα, πηγαίνει 1ο ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου με μία νέα και εκσυγχρονισμένη διαδικασία κρυολιπόλυσης. Η κρυολιπόλυση αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο

Θεραπεία Cocoon: Μια πολύ νέα θεραπεία, που υπόσχεται δραστικές λύσεις σε θέματα χαλάρωσης, τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας.

Θεραπείες προσώπου 

Η έμπειρη ομάδα, σας παρέχει την δυνατότητα να δοκιμάσετε τις πιο καινοτόμες θεραπείες προσώπου που θα ανανεώσουν την επιδερμίδα και κατ’ επέκταση την ψυχολογία σας.

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία: Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί μια πρωτοποριακή τεχνική έγχυσης δραστικών συστατικών στο δέρμα, η οποία στηρίζεται στο φαινόμενο του ηλεκτρομετασχηματισμού.

Micro Needling: Η θεραπεία Micro Needling (θεραπεία με μικρο-βελόνες) είναι μια μέθοδος που εκμεταλλεύεται τη χρήση μικρο βελονών για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ταυτόχρονα τη δια δερμική μεταφορά μικρο ποσοτήτων δραστικών ουσιών και αποσκοπεί στην ικανοποιητική βελτίωση των ρυτίδων και στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

Μεσοθεραπεία με gun: Στο πρόσωπο η μεσοθεραπεία με τη χρήση gun εξασφαλίζει τη βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, βοηθάει στην αντιμετώπιση ουλών και προσδίδει σφρίγος και λάμψη στην επιδερμίδα.

Μεσοθεραπεία με Fraxpeel: Η μέθοδος FRAXPEEL είναι μία εύχρηστη μέθοδος αύξησης των αυτόλογων κυτταρικών λειτουργιών, εξαιρετικά αποτελεσματική στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος.

Εξελιγμένες υπηρεσίες 

Επιπλέον, ερχόμενοι στον χώρο τους θα ανακαλύψετε το αυθεντικό σύστημα Laser Alexandrite Candela GentleLase Pro®, καθώς και την υπηρεσία του Microblading. Η οποία αποτελεί την must επιλογή για καλοσχηματισμένα φρύδια που θα ολοκληρώσουν την δομή του προσώπου σας.

Wedding Makeup 

H ειδικός Makeup Artist Μαρία Μπαδέκα Πτυχιούχος ΑΤΕΙΘ θα σου χαρίσει ένα αψεγάδιαστο και super fresh αποτέλεσμα στην πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας. Η ίδια ακολουθεί πιστά της τάσεις, ώστε να πετύχει με κάθε ακρίβεια το πιο άρτιο αποτέλεσμα.

WEBSITE: www.mpadeka.gr
LOCATION: Λ. Παπαπαύλου 11 (4ος όροφος), Σέρρες
Τηλ: (+30) 23210 20432