Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα

0
2262

To Κέντρο αισθητικής Μπαδέκα είναι εδώ για να αλλάξει την εικόνα και την ψυχολογία σου 

Το Κέντρο αισθητικής Μπαδέκα είναι ένα από τα δυναμικότερα και πιο εξελιγμένα κέντρα αισθητικής στην πόλη των Σερρών. Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί.

Με θεραπείες προσώπου, σώματος και ό, τι άλλο χρειάζεστε είναι εκεί για να σας προετοιμάσει για την πιο λαμπερή σας εμφάνιση.

Το ζεστό και όμορφο περιβάλλον του Κέντρο αισθητικής Μπαδέκα σας βοηθά να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών.

Οι υπεύθυνες του κέντρου Δέσποινα Μπαδέκα, αλλά και οι κόρες της ακολουθούν το επάγγελμα με αφοσίωση και αγάπη.  Η Σοφία Μπαδέκα Διαιτολόγος – Διατροφολόγος (Πτυχ. ΑΤΕΙΘ) και Μαρία Μπαδέκα –  Αισθητικός, Make up Artist (Πτυχ. ΑΤΕΙΘ), θα κάνουν το καλύτερο για την εμφάνισή σας σε μία σημαντική μέρα της ζωή σας.

Εξελιγμένες υπηρεσίες 

Στο εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής – Διαιτολογίας Μπαδέκα θα βρεις τις πιο μοναδικές υπηρεσίες. Laser, IPL, αποτρίχωσης, ενζυμικής αποτρίχωσης, ριζικής αποτρίχωσης, αποτρίχωσης με κερί.

Επίσης, η ειδικός στο μακιγιάζ, Μαρία Μπαδέκα θα σου χαρίσει ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που θα σε κάνει να φαίνεσαι λαμπερή από το πρωί με ένα καθημερινό μακιγιάζ ή εξίσου εντυπωσιακή με ένα βραδινό μακιγιάζ που θα δώσει λάμψη στο σύνολό σου. Αλλά και με το νυφικό μακιγιάζ το οποίο θα είναι εκθαμβωτικό όπως αξίζει σε μία τέτοια μέρα.

Οι θεραπείες προσώπου είναι πηγή αναζωογόνησης για την επιδερμίδα σας που ταλαιπωρείται από την καθημερινότητα. Έτσι, στο Κέντρο Αισθητικής Μπαδέκα θα απολαύσεις πολλές.  Peeling με οξέα, αυτόλογη μεσοθεραπεία, βαθύ φυτικό peeling, θερμοαπόξεση με κρυστάλλους, μεσοθεραπεία με fraxpeel, μεσοθεραπεία με gun, φωτοανάπλαση προσώπου, σύσφιξη και ραδιοσυχνότητες προσώπου.

Αντίστοιχα οι υπηρεσίες σώματος θα σας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και θα αλλάξουν την εικόνα σας δοκιμάζοντας την Sorista Botyter διπλή δράση με Θερμο-διέγερση, τη θεραπεία Lipofreeze μη επεμβατική λιποαφαίρεση ή τη μεσοθεραπεία σώματος.

WEBSITE: www.mpadeka.gr
LOCATION: Λ. Παπαπαύλου 11 (4ος όροφος), Σέρρες
Τηλ: (+30) 23210 20432