Η Μαγευτική Βάπτιση Της Πωλίνας στην Πάφο

2715

Η βάπτιση που παρουσιάζουμε σήμερα, θα σας εντυπωσιάσει πολύ! Η μικρή Πωλίνα βαπτίστηκε το καλοκαίρι του 2020 στο ξωκλήσι της Οσίας Βρυαίνης  Πάφου, περιτριγυρισμένο από την ομορφιά και τη γαλήνη της φύση, δίπλα στη θάλασσα.

Η αυλή της εκκλησίας ντύθηκε σε rose gold αποχρώσεις με πινελιές σάπιου μήλου και εμπλουτίστηκε με πανέμορφα ευωδιαστά λουλούδια δημιουργώντας ένα άκρως ονειρικό σκηνικό.

O ιδιαίτερος στολισμό του candy table στο οποίο κυριαρχούσε μια πανέμορφη ανθοστήλη, προσέφερε εύγευστες λιχουδιές και δροσιστικά ροφήματα σε μικρούς και μεγάλους. Απολαύστε την υπέροχη διακόσμηση από τη διακοσμήτρια Βαλάντω Ευστρατίου μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Φώτο Λάρκο.

Το μυστήριο

“Αυτό που θα θυμόμαστε από αυτή την μέρα, είναι το μυστήριο της βάπτισης στην εκκλησία. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία! Η συγκίνηση χαράς τον γονιών είναι μεγάλη, όταν βλέπουν το παιδί τους να βαπτίζεται και να γίνεται η ένωση του μετά του Ιησού Χριστού!!”

Νονοί: Ξένιος και Χαρά

Χώρος Δεξίωσης

Μετά την όμορφη τελετή, όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα γευστικό γεύμα στους καταπράσινους παραδεισένιους κήπους του St George Hotel Paphos. Ένας ονειρικός χώρος δίπλα στη θάλασσα ήταν πλαισιωμένος από τις εκπληκτικές, δημιουργίες της διακοσμήτριας Βαλάντω Ευστρατίου.

Συμβουλή μητέρας: “Να μην καταλαμβάνει τις μανούλες άγχος και πανικός. Αντιθέτως πρέπει να διακατέχονται από αισθήματα χαράς και ηθικής ικανοποίησης, καθώς έπραξαν το πνευματικό τους καθήκον απέναντι στο παιδί τους. Η μέρα αυτή θα μείνει αξέχαστη, αν εμπιστευτούν τους κατάλληλους επαγγελματίες.”

Τις εντυπώσεις έκλεψε το υπέροχο dessert entrance στο χώρο δεξίωσης με απίστευτα γλυκά, που απολαμβάνεις τόσο το να τα βλέπεις όσο και να τα γεύεσαι! Διακοσμημένο με εντυπωσιακά άνθη, τροπικά φυτά και χρυσές, λαμπερές λεπτομέρειες, δίνει ένα πιο elegant ύφος στο στυλ της βάπτισης. Η δεξίωση που ακολούθησε είχε μια εντυπωσιακή διακόσμηση, με κύριο στοιχείο τα άνθη που στόλιζαν όλα τα τραπέζια των καλεσμένων. Μια από τις πιο κομψές βαπτίσεις που έχουμε δει!

Είμαστε σίγουροι πως η διακόσμηση του χώρου δεξίωσης τράβηξε όλα τα βλέμματα με τα βελούδινα τραπεζομάντηλα και τις glasses καρέκλες. Οι ροζ ανθοσυνθέσεις, τα κίτρινα λαμπάκια και λευκά κεράκια ολοκλήρωναν τη διακόσμηση και δημιουργούσαν μια απίστευτα όμορφη ατμόσφαιρα!

Η έμπνευση από το “Ogamosmas.gr” 

Βαλάντω Ευστρατίου: “Στην άρτια οργάνωση της βάπτισής του παιδιού μας συνέβαλαν οι συμβουλές και η ενδελεχής καθοδήγηση από τον Exclusive οδηγό Ogamosmas.gr. Οι ποικιλία ιδεών του Ogamosmas.gr και η πολύχρονη εμπειρία μου ως διακοσμήτρια,  συντέλεσαν σε μία αξέχαστη βάπτιση!!”

Ogamosmas.gr εύχεται στη μικρή Πωλίνα μια ζωή βγαλμένη από παραμύθι γεμάτη ροζ και λαμπερές στιγμές!

The Christening Professionals:

Κεραστικά-Τούρτες-Γλυκά candy table – MILROSE Patisserie

Glika Kai Texni Benizela(makarus Kai piramides me marenges)

Αίθουσα Δεξιώσεων – St George Hotel Paphos

Κοσμήματα – George Horattas Jewellery watches Diamond Paphos

Προσκλήσεις & Ευχαριστήριες Κάρτες – Desway Wedding & Christening Inventions

Βαπτιστικά – Mayoral By Agas Paphos

Μπομπονιέρες & Μαρτυρικά – Wishboxcreations@gmail.com

Μουσική Επιμέλεια – Unique Music Momens by Yiannis Sergiou

Φωτισμός Χώρου – Paphos Skylight Decoration

Photography – Φώτο Λάρκος Πάφος.

Πραγματικές Βαπτίσεις

Μπορείτε να δείτε την βάπτιση του Γιώργου με θέμα το αερόστατο, την βάπτιση του Ευθύμη με θέμα τη θάλασσα, την βάπτιση της Αμαλίας – Σοφίας με θέμα τον μονόκερο.

Το αφιέρωμα βάπτισης του παιδιού σου

Εάν επιθυμείς να μοιραστείς με τις αναγνώστριές μας την ομορφότερη οικογενειακή σου στιγμή, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα.

E-mail:info@ogamosmas.gr | Facebook Profile: Mairy Papadopoulou | Facebook Page: ogamosmas.gr