Δέκα Mικρά Πράγματα Για Τη Μεγάλη Μέρα

3072

Η ημέρα του γάμου, περιστρέφεται συνήθως γύρω από το νυφικό, την τοποθεσία, το σκηνικό και όλα εκείνα τα στοιχεία, που έχουν σχεδιαστεί για να εντυπωσιάσουν.

Μα, δεν έχουν να κάνουν όλα με πράγματα μεγάλα ή και τολμηρά. Μερικές φορές, είναι οι πιο μικρές λεπτομέρειες, που μπορεί να κάνουν τη μεγαλύτερη εντύπωση. Τέτοιες είναι και οι 10 ιδέες, που θα διαβάσετε παρακάτω!

Τα Εσώρουχα

Άνετα και ποιοτικά εσώρουχα θα σας κάνουν να νιώσετε ακόμη πιο όμορφα την ημέρα του γάμου σας. Θα έχετε την ενίσχυση, που θέλετε σε όλα τα σωστά σημεία και έτσι θα είναι ευκολότερο το περπάτημα στον διάδρομο και ο χορός στην πίστα. Να έχετε μαζί στις πρόβες του νυφικού, οπωσδήποτε τα εσώρουχα, που σκοπεύετε να φορέσετε, για να είστε σίγουρη, πως θα «καθίσουν» καλά μαζί με το φόρεμα.

Το Μακιγιάζ

Σε γενικές γραμμές, το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να είναι τόσο όμορφο, όσο και φυσικό. Σκεφτείτε μία βελτιωμένη έκδοση του εαυτού σας και όχι μία διαφορετική νύφη. Το κραγιόν πρέπει να είναι σταθερό και η μάσκαρα, φυσικά, αδιάβροχη.

Το Σημείωμα

Πολλά ζευγάρια επιλέγουν σήμερα να στείλουν ένα δωράκι ή μια κάρτα, ο ένας στον άλλον την ημέρα του γάμου. Ένα συναισθηματικό σημείωμα, θα σας ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο, πριν περπατήσετε στον διάδρομο προς τον αγαπημένο σας. Είτε το στείλετε, είτε το λάβετε, παραμένει εξαιρετική ιδέα.

Τα Λουλούδια

Αν και λεπτομέρεια, τα λουλούδια εντυπωσιάζουν πάντα στους γάμους. Στο μπουκέτο, στα τραπέζια, στον διάδρομο, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να ενσωματώσετε τα λουλούδια στην ημέρα του γάμου σας!

Τα Παπούτσια

Κάντε το πρώτο βήμα στο διάδρομο, φορώντας υπέροχα παπούτσια, που σας χαρακτηρίζουν. Μπορείτε αν θέλετε να διαλέξετε και ένα πιο άνετο ζευγάρι για τη δεξίωση, ώστε να μπορείτε να χορεύετε ασταμάτητα όλο το βράδυ.

Τα κοσμήματα 

Στις σελίδες του BestWishes.gr θα βρείτε κοσμήματα για κάθε στυλ και εποχή. Εντυπωσιακά σκουλαρίκια που θα δώσουν επιπλέον λάμψη στην εμφάνιση, ιδιαίτερα κρεμαστά για τον λαιμό. Αλλά και περίτεχνα βραχιόλια με πέτρες και ζιργκόν. Να θυμάσαι, ότι θα βρεις και εντυπωσιακά σετ κοσμημάτων, ώστε να έχεις μία ολοκληρωμένη πρόταση!

Το Topper

Για το διακοσμητικό της τούρτας έχετε αμέτρητες επιλογές, μινιατούρες, γράμματα με glitter, λουλούδια, φιόγκοι, ή ό,τι άλλο έχετε ονειρευτεί. Εσείς, τι topper θα διαλέξετε για τη γαμήλια τούρτα σας;

Τα Κεριά

Η λάμψη τους είναι αναμφισβήτητα ρομαντική. Προσθέστε κεριά, πραγματικά, όπου μπορείτε. Δώστε ομορφιά στο γάμο, που θα διοργανώσετε και χαρίστε υπέροχες στιγμές σε εσάς και στους καλεσμένους σας.

Το Κομφετί

Τι πιο ωραίο από μία φωτογραφία γάμου, στην οποία η νύφη και ο γαμπρός πετούν κομφετί από ροδοπέταλα; Λατρεύουμε τα κομφετί από πραγματικά ροδοπέταλα, ειδικά όταν συνδυάζονται με το χρώμα του γάμου ή την ανθοδέσμη της νύφης. Κρατήστε μερικά και για τη δεξίωση, που θα ακολουθήσει, ώστε να ξεκινήσετε το πάρτι του γάμου σας, με το που πατήσετε πόδι στο χώρο.

Τα Κουτάκια Ομορφιάς

Μία λεπτομέρεια, που θα δείξει το πόσο νοιάζεστε για τους καλεσμένους σας. Τοποθετήστε στο μπάνιο της δεξίωσης κρυμμένα κουτάκια με προϊόντα περιποίησης, έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας να μπορούν να φρεσκάρονται ανά πάσα στιγμή, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το Magenta flowers: δίνουν χρώμα σε έναν ξεχωριστό γάμο!